Μπαμπάς έσωσε από βέβαιο πνιγμό τον 1 έτους γιο του που βούτηξε στο νερό χωρίς σωσίβιο

Μπαμπάς έσωσε από βέβαιο πνιγμό τον 1 έτους γιο του που βούτηξε στο νερό χωρίς σωσίβιο

Ένας πατέρας έσωσε στο τσακ τον ενός έτους γιο του από πνιγμό και, εν όψει καλοκαιριού, θέλησε να υπενθυμίσει σε όλους τους γονείς πόσο επικίνδυνο είναι το νερό για τα μικρά παιδιά. 

Ο Zachary Petite, πυροσβέστης στο επάγγελμα, ήταν στην πισίνα του σπιτιού του μαζί με τα τρία του παιδιά, με τα μάτια «καρφωμένα» στον μικρό γιο του, που είναι μόλις 12 μηνών. 

Κάποια στιγμή, ο Zachary γύρισε το κεφάλι του να πει κάτι στο μεγαλύτερο παιδί του, και τότε το σωσίβιο του ενός έτους γιου του γλίστρησε και έπεσε στο πάτωμα. Ωστόσο, το αγοράκι δεν έδωσε σημασία στο ότι δεν φορούσε πια σωσίβιο και βούτηξε στην πισίνα χωρίς να ξέρει μπάνιο!

Ο μπαμπάς, μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, γύρισε να δει τον γιο του αλλά δεν ήταν πουθενά! Αμέσως κατάλαβε τι είχε συμβεί και έτρεξε προς την πισίνα. «Κοιτάω και δεν τον βρίσκω, τρέχω προς την πισίνα και τον βλέπω να βυθίζεται στον πάτο», ανέφερε.

Αμέσως, άπλωσε το χέρι του και τράβηξε τον γιο του έξω, σώζοντάς τον από βέβαιο πνιγμό. Η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού κατέγραψε όλο το περιστατικό, το οποίο κράτησε συνολικά μόνο 40 δευτερόλεπτα!

Πηγή: goodmorningamerica.com

v