Μετά από 23 αποβολές έφερε επιτέλους στον κόσμο το πολυπόθητο μωράκι της!

Μετά από 23 αποβολές έφερε επιτέλους στον κόσμο το πολυπόθητο μωράκι της!

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, η Georgina O'Shea υπέστη μια έκτοπη εγκυμοσύνη, πολλαπλές αποβολές και προειδοποιήθηκε από τους γιατρούς ότι μπορεί να μην καταφέρει ποτέ να αποκτήσει δεύτερο παιδί.

Τώρα, μετά από πολλές απογοητεύσεις και ταλαιπωρίες, η ευτυχισμένη μαμά που έχει ήδη έναν γιο 19 χρονών, κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της την Rylee. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της.

Η O'Shea και ο σύζυγός της πέρασαν σχεδόν δύο δεκαετίες προσπαθώντας να αποκτήσουν το μωράκι τους και έκαναν πολλές θεραπείες χωρίς αποτέλεσμα. Ήταν συντετριμμένοι μέχρι που ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης, αναπτέρωσε για μία ακόμα φορά τις ελπίδες τους.

Το ζευγάρι από την Ιρλανδία προτρέπει τα ζευγάρια να μην εγκαταλείπουν ποτέ και δήλωσε ότι ηRylee είναι η απόδειξη ότι θαύματα συμβαίνουν.

«Η Rylee είναι το μικρό μας θαυματάκι - μας ήρθε εκεί που δεν το περιμέναμε. Μην το βάζετε κάτω! Καμιά φορά, τα όμορφα πράγματα αργούν να συμβούν. Μην χάνετε το κουράγιο σας και να είστε πάντα ενωμένοι», είπε η O'Shea.

Ο γιος του ζευγαριού που έγινε μεγάλος αδερφός στα 19 του χρόνια είναι τρισευτυχισμένος και ήδη ιδιαίτερα προστατευτικός με την αδερφούλα του.

Πηγή: independent.ie

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v