«Δικαιολογούμαι συνέχεια επειδή έκανα 12 παιδιά - ό,τι δεν είναι συνηθισμένο, κατακρίνεται»

«Δικαιολογούμαι συνέχεια επειδή έκανα 12 παιδιά - ό,τι δεν είναι συνηθισμένο, κατακρίνεται»

Η Zoe έχει περάσει σχεδόν το μισό της ζωής της έγκυος. Στα 44 της, είναι μητέρα 12 παιδιών, ηλικίας από 1 έως 18 ετών και δηλώνει πανευτυχής!

Μοιράζοντας την καθημερινή της ζωή ως μαμά 12 παιδιών στα social media, η Βρετανίδα μαμά παρουσιάζει συχνά τα σκαμπανεβάσματα της «μεγάλης οικογένειας» κι ενώ λατρεύει κάθε δευτερόλεπτο, παραδέχτηκε ότι οι αναρτήσεις της έχουν προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις τρίτων.

Η Zoe, πέρασε αρκετά χρόνια της ζωής της με το να «δικαιολογείται» από δω κι από κει για την μεγάλη της οικογένεια, παρότι δεν επιβαρύνει κανέναν! Εκείνη μένει σπίτι και φροντίζει τα 9 κορίτσια και τα 3 αγόρια της, ενώ ο σύζυγός της εργάζεται σκληρά για να μην λείψει τίποτα από την οικογένειά του. 

«Πέρασα τόσα χρόνια προσπαθώντας να δικαιολογήσω την ύπαρξη μιας μεγάλης οικογένειας», είπε σε μια ανάρτησή της στο Instagram.«Μόνο συγνώμη που δεν ζήτησα επειδή έχω 12 παιδιά», εξομολογήθηκε, λέγοντας πως η οικογένειά της  «έρχεται σε αντίθεση με τους «κανόνες» της κοινωνίας!» και προκαλεί αντιδράσεις.

Ωστόσο, όλο αυτό δεν μοιάζει να την ενοχλεί ιδιαίτερα. Η ίδια δηλώνει ευτυχισμένη μαμά και προσθέτει πως, έτσι κι αλλιώς, ποτέ στη ζωή της δεν χώρεσε στο κουτάκι του «συνηθισμένου» που ήθελαν να την στριμώξουν οι υπόλοιποι. 

Πηγή: kidspot.com.au

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v