Ε. Φουρέιρα για τον σύντροφό της: «όταν είδα πόσο καλός μπαμπάς είναι, τον ερωτεύτηκα πιο πολύ»

Ε. Φουρέιρα για τον σύντροφό της: «όταν είδα πόσο καλός μπαμπάς είναι, τον ερωτεύτηκα πιο πολύ»

«Ευτυχισμένη» και «ολοκληρωμένη» δηλώνει η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, αναφερόμενη στο μωράκι που έφερε πριν λίγους μήνες στη ζωή. Το Σάββατο που μας πέρασε, ήταν ακόμα πιο ξεχωριστό για τη νέα μαμά, αφού πραγματοποίησε την πρώτη συναυλία της ύστερα από τη γέννηση του παιδιού της.


 

Μάλιστα, σε δηλώσεις της για την επιστροφή της, αναφέρθηκε και στον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία, τονίζοντας πως αποτελεί έναν πατέρα πρότυπο.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και πάρα πολύ αγχωμένη. Νιώθω σαν να το κάνω πρώτη φορά, δε μπορώ να το εξηγήσω. Τώρα που με ρωτάτε για το μωρό μπορεί να αρχίσω να κλαίω. Νομίζω ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μου. Νιώθω πιο ολοκληρωμένη ως άνθρωπος.

Μου έχει φύγει ένα μόνιμο άγχος που είχα για το αν θα τα καταφέρω να γίνω μαμά. Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που μου έφερε το παιδί μου, είμαι πολύ ευτυχισμένη, πολύ χαρούμενη. Η σχέση μας με τον Αλμπέρτο μετά το μωρό έχει γίνει πολύ καλύτερη. Τον θαυμάζω πολύ περισσότερο, τον αγαπώ πολύ περισσότερο, τον έχω ερωτευτεί πιο πολύ».

Πηγή: sport24.gr

v