Λόγω κύστεων στις ωοθήκες, δεν έχω ωορρηξία. Τι μπορεί να με βοηθήσει;

Λόγω κύστεων στις ωοθήκες, δεν έχω ωορρηξία. Τι μπορεί να με βοηθήσει;

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας .Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Είμαι 40 ετών και έχω κύστες και στη δεξιά και αριστερή ωοθήκη και μάλλον δεν κάνω ωορρηξία και η περίοδος έρχεται με πολύ λίγη ροή ..Τι μπορεί να βοηθήσει ώστε να κάνω ωορρηξία και να έχω καλύτερη περίοδο; Εκτός φυσικά από τα αντισυλληπτικά. Ευχαριστώ πολύ.
Απάντηση:

Η περίπτωσά σας θέλει βαθύτερη διερεύνηση για να μπορεί να γίνει και αιτιολογημένη θεραπεία. Δεν αρκούν αυτά που μου γράφετε. Θα χρειαστούν εξετάσεις αίματος και υπερηχογράφημα για να δύομε τι είδους κύστη ακριβώς είναι.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του 

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v