Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας αλλά ανησυχώ ότι είμαι έγκυος

Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας αλλά ανησυχώ ότι είμαι έγκυος

Ερώτηση:
Καλησπέρα. Πριν 8 μέρες είχα μια επαφή με ένα αγόρι και δυστυχώς έσπασε το προφυλακτικό χωρίς να το καταλάβουμε. Πήρα το χάπι της επόμενης μέρα περίπου 27 ώρες μετά το ατύχημα. 7 μέρες αργότερα, έβγαλα καφέ αίμα. Είμαι έγκυος ή όχι; Έχω φοβηθεί πολύ.
Απάντηση:

Για να ξέρετε αν είστε θα πρέπει να κάνετε την εξέταση αίματος για χοριακή
γοναδοτροπίνη, είναι ο μόνος τρόπος.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v