Αμέσως μετά τον γάμο τους, βγήκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και χόρεψαν βαλς!

Αμέσως μετά τον γάμο τους, βγήκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και χόρεψαν βαλς!

Μια ιδιαίτερη στιγμή ενός ζευγαριού έκανε τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου και συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια και θετικές αντιδράσεις. Ο λόγος για ένα νιόπαντρο ζευγάρι που, αμέσως μετά τον γάμο τους, βγήκαν στην Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη και άρχισαν να χορεύουν βαλς!

Γαμπρός και νύφη, θέλησαν να κάνουν τη γαμήλια φωτογράφισή τους στη μέση του δρόμου και... έκλεψαν την παράσταση! 

 Όπως φαίνεται και σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok, το ζευγάρι σταμάτησε την κυκλοφορία στην Τσιμισκή στο ύψος Αγίας Σοφίας και εντυπωσίασε περαστικούς και οδηγούς.

Οι δυο τους έδειχναν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Με τις εικόνες από τη Θεσσαλονίκη να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και τις ευχές να διαδέχονται η μία την άλλη.

@tripsanisphotography1974 Δείτε πόσο μοναδικά ζουν τον έρωτά τους ❤️❤️ αυτό είναι πρόταση μας για να το κάνετε για επέτειο γάμου 😁😁 #tripsanisphotography #greektiktok #viral #fyp #fy #wedding #γαμος #tiktokgreece #tripsanis #photography #photographer #φωτογραφιες #φωτογραφος #φωτογραφια #saltylife #thessaloniki #thessalonikigreece #thessalonikiphotography #thessalonikiphotographer #θεσσαλονικη #θεσσαλονίκη #θεσσαλονικηφωτογραφος #streetphotography #streetphotoshoot #streetphoto ♬ Nostalgic acoustic guitar songs - Mamoru Ogata

Πηγή: sportime.gr

v