Έκανα αφαίρεση πολυπόδων και προσπαθώ για παιδί, αλλά ακόμα τίποτα

Έκανα αφαίρεση πολυπόδων και προσπαθώ για παιδί, αλλά ακόμα τίποτα

Ερώτηση:
Τον Φεβρουάριο έκανα αφαίρεση πολυπόδων και πήρα για δυο μήνες αντισυλληπτικά. Ύστερα ξεκίνησα την προσπάθεια για να κάνω παιδάκι. Έχουμε Ιούνιο και ακόμα τίποτα. Όλες οι εξετάσεις μας είναι καλές, σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να γίνει σύλληψη μετά τον πολύποδα; Επίσης, έχω μήνες να νιώσω πόνο στο στήθος ενώ περιμένω περίοδο. Δεν ξέρω άμα έχει κάποια σχέση αυτό.
Απάντηση:

Μετά από μια επέμβαση στη μήτρα στην ηλικία των 30 που είστε μπορείτε να περιμένετε έως και ένα χρόνο. Εάν δε γίνει τίποτε θα πρέπει να το ψάξετε με απεικονιστικές τεχνικές με ορμονικές εξετάσεις, με σπερμοδιάγραμμα και λοιπά και λοιπά.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v