Ο Παναγιώτης Ραφαήλ τελείωσε το νηπιαγωγείο και είπε το ποίημα του στην καλοκαιρινή γιορτή

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ τελείωσε το νηπιαγωγείο και είπε το ποίημα του στην καλοκαιρινή γιορτή

Η περιπέτεια υγείας του Παναγιώτη Ραφαήλ που χρειάστηκε να ταξιδέψει μέχρι την Αμερική λόγω της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας πριν από μερικά χρόνια, είχε συγκινήσει όλο το πανελλήνιο. Σήμερα, ο μικρός μας ήρωας όχι μόνο έχει επιστρέψει νικητής, αλλά τελείωσε το νηπιαγωγείο και πήρε μέρος στην καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου.

Στη φωτογραφία  που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του Facebook «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ», φαίνεται το αγοράκι να λέει το περήφανο το ποίημα του ανάμεσα στους συμμαθητές του που τον έχουν αγκαλιάσει με την αγάπη τους. 

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Φέτος ο Παναγιώτης φοίτησε με κατ' οίκον διδασκαλία και είχε την τύχη να τον αναλάβει μια υπέροχη νηπιαγωγός. Η κα Μαρία μας, όχι μόνο τον αγάπησε αλλά τον συμπεριέλαβε στην τάξη και ας μην ήταν παρών στη σχολική αίθουσα.

Προετοίμαζε το κλίμα με αποτέλεσμα οι συμμαθητές του να τον αγκαλιάσουν από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισαν και ο ίδιος έλαβε πολλή αγάπη και ευτυχία. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στη νηπιαγωγό μας κα Μαρία και στην προϊσταμένη του νηπιαγωγείου κα Σοφία.

Η φωτογραφία είναι από τη καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου, όπου ο μικρός μας είπε το ποίημα του με πολλή χαρά γιατί ένιωθε ότι τον αγαπούν και τον αποδέχονται. Η συμπερίληψη και το αίσθημα του ανήκειν είναι πολύ σημαντικά για την ψυχική υγεία όλων των παιδιών. Ανυπομονούμε για την καινούρια χρονιά που θα βρει επιτέλους τον Παναγιώτη μας στη σχολική αίθουσα! Καλό καλοκαίρι σε όλους!».

v