Ρέμος: «θέλω να ζήσω μέχρι τα βαθιά γεράματα να δω την κόρη μου να μεγαλώνει, να την παντρέψω»

Ρέμος: «θέλω να ζήσω μέχρι τα βαθιά γεράματα να δω την κόρη μου να μεγαλώνει, να την παντρέψω»

Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στο κανάλι του Δημήτρη Σταρόβα στο YouTube, όπου και έδωσε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καριέρα του αλλά και στην μονάκριβη 8χρονη κόρη του, Ελένη.

«Πάντα κοίταζα να εκφράζομαι μέσα από το τραγούδι. Από παιδί στο σχολείο. Στις σχολικές γιορτές έπαιζα και τραγουδούσα… Το να κάνεις επιτυχία θέλει πολλή δουλειά. Από 12 χρόνων παιδί δουλεύω. Ξεκίνησα την καριέρα μου με Ναι και την έφτιαξα με Όχι. Ήμουν ο πρώτος που άνοιγα το πρόγραμμα και ο τελευταίος που το έκλεινε. Δεν άφηνα καμία ευκαιρία να πέσει κάτω» δήλωσε ο Αντώνης Ρέμος.

«Η κόρη μου ήρθε το 2015 στη ζωή μου εν μέσω καταιγίδας μετά τον Ηρακλή. Έριξε μια βόμβα θετικής ενέργειας στη ζωή μου και όλα άρχισαν να ηρεμούν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την Υβόννη που καταφέραμε να γίνουμε γονείς.

«Θέλω η κόρη μου να είναι το πιο κανονικό παιδί του κόσμου»

Ούτε εκείνη ούτε εγώ έχουμε μπει στη διαδικασία η Ελένη να γίνει η συνέχειά μας. Θέλουμε να έχει τον δικό της χαρακτήρα. Τη δική της προσωπικότητα. Δεν θέλω να είναι η πιο όμορφη μέσα στην τάξης, ούτε η πιο ψηλή της τάξης ή η πιο έξυπνη της τάξης. Θέλω να είναι το πιο κανονικό παιδί του κόσμου. Θα ήθελα να μπορώ να βλέπω την κόρη μου μέχρι τα βαθιά μου γεράματα, Θέλω να τη δω να μεγαλώνει, να τη δω να γίνεται μεγάλη κοπέλα, να την παντρέψω…»

v