Ευχάριστη εξέλιξη για την 4χρονη που την τσίμπησε οχιά - βγήκε από τη ΜΕΘ

Ευχάριστη εξέλιξη για την 4χρονη που την τσίμπησε οχιά - βγήκε από τη ΜΕΘ

Ευχάριστα είναι τα νέα για το 4χρονο κοριτσάκι, που το δάγκωσε οχιά στον Βόλο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το παιδί νοσηλεύεται πλέον σε απλή κλίνη στην παιδιατρική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι θεράποντες ιατροί έκριναν ότι δεν χρειάζεται να παραμείνει άλλο στη ΜΕΘ.

Η 4χρονη βρισκόταν με τη γιαγιά του στο κοιμητήριο του χωριού και έπαιζε, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα έκανε εργασίες καθαρισμού. Όταν πήγε να πιάσει το φαράσι, το φίδι που ήταν κουλουριασμένο βγήκε μέσα από τα χόρτα και της κατάφερε τέσσερα τσιμπήματα στο χέρι.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου της χορηγήθηκε αντιοφικός ορός, ωστόσο, παρουσίασε αλλεργική αντίδραση. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας, όμως οι γιατροί, εκτιμώντας την κατάστασή της, ζήτησαν να μεταφερθεί στο “Ιπποκράτειο”, όπου και νοσηλεύεται.

«Από ότι φαίνεται το κοριτσάκι ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή, γιατί είναι σε σταθερή και καλή κατάσταση. Ελπίζουμε ότι θα πάει καλύτερα», είχε δηλώσει νωρίτερα ο αντιπρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, Χρήστος Τζελέπης.

Πηγή: news247.gr

v