Η Ναόμι Κάμπελ έγινε για 2η φορά μαμά στα 53 της: «ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις μητέρα»

Η Ναόμι Κάμπελ έγινε για 2η φορά μαμά στα 53 της: «ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις μητέρα»

Η 53χρονη Ναόμι Κάμπελ ανακοίνωσε τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της την Πέμπτη, σχεδόν δύο χρόνια αφότου απέκτησε την πρώτη της κόρη.

Το top model μοιράστηκε τη χαρμόσυνη είδηση με τους ακολούθους της, γράφοντας «ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις μητέρα». Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram φαίνονται να κρατάει αγκαλιά το νεογέννητο μωρό της και στη λεζάντα έγραψε: «Μικρέ μου αγαπημένε, να ξέρεις ότι σε αγαπάμε αφάνταστα και σε περιβάλλουμε με αγάπη από τη στιγμή που μας τίμησες με την παρουσία σου».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

Η είδηση της γέννας έσκασε σαν βόμβα, καθώς το μοντέλο είχε κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της. «Οι άνθρωποι που γνώριζαν για το μωρό μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού», είπε σε συνέντευξή της, και πρόσθεσε: «τα παιδιά μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου». Ερωτηθείσα αν θα σκεφτόταν να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την οικογένειά της, απάντησε: «Γιατί όχι;». 

Η Ναόμι Κάμπελ είχε αιφνιδιάσει τους πάντες και στην πρώτη της εγκυμοσύνη, καθώς είχε φυλάξει καλά το μυστικό πως περιμένει την πρώτη της κόρη. «Ένα υπέροχο μικρό θαύμα με επέλεξε για μητέρα του. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή να έχω αυτήν την τρυφερή ψυχή στη ζωή μου», είχε γράψει τότε η Ναόμι Κάμπελ σε ανάρτησή της στο Instagram, συνοδεύοντάς τη με μια φωτογραφία όπου εικονίζονταν τα ποδαράκια του μωρού.

Πηγή: cnn.com

v