Αριστούχος των Πανελλαδικών η Άντα Μυλωνά - συγκέντρωσε 19.640 μόρια

Αριστούχος των Πανελλαδικών η Άντα Μυλωνά - συγκέντρωσε 19.640 μόρια

Οι κόποι και η σκληρή δουλειά της μαθήτριας του 2ου Γενικού Λυκείου Πύργου, Άντας Μυλωνά, ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς συγκέντρωσε 19.640 μόρια στις Πανελλαδικές του 2023.

Η καταπληκτική μαθήτρια έγραψε 20 σε Μαθηματικά, Φυσική και Χημεία και 18,2 στην Έκθεση. Όπως δήλωσε στο PatrisNews, ήταν μια δύσκολη χρονιά για την ίδια, διάβαζε αρκετές ώρες αλλά έβρισκε και ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση αλλά και για… πιάνο.

 «Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευχαριστημένη με τη βαθμολογία που συγκέντρωσα. Έγραψα 19.640 μόρια και συγκεκριμένα 20 σε Μαθηματικά, Φυσική και Χημεία και 18,2 στην Έκθεση.Ήταν μία δύσκολη χρονιά, διάβαζα πολλές ώρες, αλλά έβρισκα ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση.Έπαιζα πιάνο, έβγαινα με φίλους και διάβαζα χωρίς υπερβολές.

Βοήθησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεν είχα κενά από προηγούμενες τάξεις και αγαπούσα πάντα τις θετικές επιστήμες, οπότε διάβαζα με ευχαρίστηση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια και όλους τους καθηγητές μου, τους καθηγητές του φροντιστηρίου και τους καθηγητές του 2ου ΓΕΛ Πύργου, που με βοήθησαν όχι μόνο στην επιτυχία μου στις Πανελλήνιες, αλλά και στη διάκρισή μου σε πανελλήνιους διαγωνισμούς Φυσικής και Χημείας και ιδιαίτερα στης Χημείας, όπου όντας στους 10 πρώτους μαθητές πανελλαδικά, συμμετείχα στην προετοιμασία για την Ολυμπιάδα Χημείας».

Πηγή: skai.gr

v