Τραγωδία στη Ραφήνα με αυτοκτονία 89χρονου: «δεν θέλω να είμαι βάρος στα παιδιά μου»

Τραγωδία στη Ραφήνα με αυτοκτονία 89χρονου: «δεν θέλω να είμαι βάρος στα παιδιά μου»

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση με έναν ηλικιωμένο που βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης 4 Ιουλίου στο λιμάνι της Ραφήνας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον ηλικιωμένο άνδρα εντόπισαν μέσα στην θάλασσα άνδρες του πληρώματος του Andros Queen που είναι δεμένο στην προβλήτα 9 στο λιμάνι της Ραφήνας.

Ο ηλικιωμένος, ο οποίος ήταν γεννημένος το 1934, είχε αφήσει ένα τσαντάκι στην άκρη της προβλήτας μέσα στο οποίο υπήρχε η ταυτότητα του και ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της αυτοκτονίας του, ενώ στο σημείο βρέθηκε και μία πατερίτσα, σύμφωνα με το irafina.gr.

Στο σημείωμα ζητούσε από τις αρχές να σεβαστούν το νεκρό του σώμα. «Παρακαλώ να φερθείτε με την δέουσα προσοχή στο νεκρό σώμα μου. Φεύγω γιατί δεν θέλω να είμαι βάρος στα παιδιά μου», έγραφε.

Ο 89χρονος, δέθηκε σε ένα καροτσάκι και στη συνέχεια έπεσε στη θάλασσα. Ο δύτης τον εντόπισε στον βυθό ενώ όταν έγινε η ανάσυρσή του περίπου στις 8:15 διαπιστώθηκε πως είχε βάλει μέσα στο καροτσάκι ένα τεχνητό μέλος καθώς του έλειπε το ένα πόδι. Η σορός του άνδρα παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την μεταφορά στο νεκροτομείο όπου και θα γίνει η νεκροψία νεκροτομή.

Πηγή: pelop.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v