Μαμά που γέννησε ενώ ήταν σε κώμα, αγκάλιασε την κορούλα της για πρώτη φορά!

Μαμά που γέννησε ενώ ήταν σε κώμα, αγκάλιασε την κορούλα της για πρώτη φορά!

Στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Jackie Miller James υπέστη ανεύρυσμα που την άφησε με σοβαρή αιμορραγία. Μετά από χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο και επείγουσα καισαρική τομή για να γεννήσει το κοριτσάκι της, η influencer τέθηκε σε τεχνητό κώμα. Σχεδόν ένα μήνα μετά, γνώρισε επιτέλους το μωρό της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Μία εβδομάδα πριν από την ημερομηνία γέννησης της κόρης της, η James έπαθε εγκεφαλικό ανεύρισμα στο σπίτι της. Ο σύζυγός της την βρήκε πεσμένη στο πάτωμα και αμέσως την μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου η άτυχη κοπέλα τέθηκε σε κώμα και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε 5 επεμβάσεις στον εγκέφαλό της.

Μετά την καισαρική τομή - κατά την οποία το παιδί της γεννήθηκε ενώ εκείνη βρισκόταν σε κώμα - το νεογέννητο κοριτσάκι της παρέμεινε στο νοσοκομείο σε μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών για 12 ημέρες λόγω της τραυματικής φύσης της γέννησής της.

Σχεδόν ένα μήνα μετά, η James ξύπνησε από το κώμα και επιτέλους γνώρισε την κόρη της.

Ο δρόμος για την ανάρρωση είναι μακρύς, αλλά ήδη υπάρχει τεράστια βελτίωση στην υγεία της νέας μαμάς. Πρόσφατα μεταφέρθηκε σε ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία νευρολογικής αποκατάστασης και αναρρώνει καθημερινά.

Πηγή: news.sky.com

v