Euro 2004: η ομάδα που μας έφερε στην κορυφή της Ευρώπης, έκανε reunion!

Euro 2004: η ομάδα που μας έφερε στην κορυφή της Ευρώπης, έκανε reunion!

Πέρασαν 19 χρόνια από τη μέρα που όλη η Ελλάδα παρακολουθούσε την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου που, υπό τις οδηγίες του Όττο Ρεχάγκελ  και το γκολ του Άγγελου  Χαριστέα μας ανέβασε στον 7ο ουρανό!

Ήταν η περίοδος που άντρες, γυναίκες και παιδιά δεν έχαναν αγώνα της θρυλικής εκείνης ομάδας και όλοι ανεξαιρέτως συζητούσαν για τα κατορθώματα του Φύσσα, του Καραγκούνη, του Ζαγοράκη, του Χαριστέα, του Νικοπολίδη, του Τσιάρτα και των άλλων παιδιών. 

Οι μνήμες από την κατάκτηση του Euro 2004 απέναντι στην Πορτογαλία ξύπνησαν σήμερα όχι μόνο για εμάς αλλά και για τους διεθνείς της ομάδας που έκαναν ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να παραμιλάει.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης ανέβασε στα social media μια φωτογραφία των «θρυλικών» καθισμένοι σ ένα τραπέζι με θέα την Ακρόπολη γράφοντας: «Reunion με @gr_legends_2004 με θέα την Ακρόπολη και συντροφιά το κύπελλο!».

Από αριστερά προς τα δεξιά διακρίνονται: Καφές, Χαλκιάς, Κατσουράνης, Τσιάρτας (όρθιοι) και Καραγκούνης, Νικολαΐδης (καθιστοί) - Παπαδόπουλος, Λάκης, Φύσσας, Μπασινάς (όρθιοι) και Γκούμας, Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Γκαγκάτσης (τότε πρόεδρος της ΕΠΟ, καθιστοί).

Πηγή: protothema.gr

v