Ι. Τούνη: «όσοι... ανάβουν ή προσβάλλονται με τον δημόσιο θηλασμό, να ζητήσουν βοήθεια»

Ι. Τούνη: «όσοι... ανάβουν ή προσβάλλονται με τον δημόσιο θηλασμό, να ζητήσουν βοήθεια»

Μετά τον χαμό που ξέσπασε με το βίντεο που ανάρτησε η Ιωάννας Τούνη στο οποίο θηλάζει τον γιο της δημόσια σε μια καφετέρια στο Μόντε Κάρλο, η γνωστή ινφλουένσερ απαντά στους επικριτές της... αφοπλιστικά! 


Στο πρώτο σκέλος ανέβασε μία φωτογραφία της να ποζάρει στο Μόντε Κάρλο, απολαμβάνοντας μία μακαρονάδα και στο δεύτερο, δημοσίευσε πάλι το βίντεο που θηλάζει το παιδί της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ξεσπώντας στη λεζάντα.

«Για τον χαμό που έγινε με το βίντεο αυτό, να πω σε όσους προσβάλλονται ή "ανάβουν" με το πόσο "προκλητική" είναι η εικόνα μιας μαμάς που θηλάζει, να πάνε να ζητήσουν άμεσα βοήθεια. ΜΑΜΑΔΕΣ GO OΝ. Κανένα #shaming [ντροπή] δεν είναι αποδεκτό στον δημόσιο θηλασμό!» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Το βίντεο που θηλάζει το μωρό της δημόσια

Η instagrammer βρέθηκε στο Μόντε Κάρλο μαζί με τη συνεργάτιδα και φίλη της, Στέλλα Πάσσαρη, έχοντας μαζί της και των γιο που απέκτησε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και σε μία από τις δημοσιεύσεις που έκανε, ανέβασε κλιπ όπου θηλάζει το μωρό σε καφετέρια, γράφοντας «Η ζωή της μαμάς».

«Ξίδι στο Twitter»

Αφού ανέβασε το κλιπ, στο οποίο θηλάζει το μωρό, δέχτηκε αρνητικά σχόλια στα οποία και απάντησε με ένα νέο βίντεο στο προφίλ της.

«Ώπα Τwitter ήσυχα! Παιδιά, κράζετε αν οι μαμάδες δεν θηλάζουν και δίνουν σκόνη, κράζετε αν οι μαμάδες θηλάζουν, κράζετε, κράζετε και άλλη δουλειά δεν έχετε. Σόρρυ αλλά καθόλου δεν με απασχολεί. Να θηλάζετε απενοχοποιημένα όπου θέλετε, δεν με νοιάζει καθόλου» είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη και έγραψε: «Φτάνει πια αυτό το αστειάκι που κάνετε τις μαμάδες να νιώθουν ντροπή και ενοχικά για το πιο απλό πράγμα. Να ταΐσουν το παιδί τους».

Πηγή: protothema.gr

v