Αυτό το καλοκαίρι βγείτε... οικογενειακώς κερδισμένοι με το go4more της Εθνικής Τράπεζας

Αυτό το καλοκαίρι βγείτε... οικογενειακώς κερδισμένοι με το go4more της Εθνικής Τράπεζας

Το καλοκαίρι έχει μπει δυναμικά και όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει τόσο πιο πολύ ανυπομονούμε να φύγουμε για διακοπές με τα παιδιά ή να κάνουμε διάφορες εξορμήσεις σε παραλίες για να δροσιστούμε.

Δυστυχώς, όμως, καλοκαίρι σημαίνει και παραπάνω έξοδα. Ειδικά για τις οικογένειες με παιδιά, η κατάσταση είναι ακόμα πιο δύσκολη. Και δεν μιλάμε μόνο για τα έξοδα μετάβασης σε νησιά και παράκτιους προορισμούς ή τα έξοδα διαμονής.

Για καλή μας τύχη, η Εθνική Τράπεζα έχει τη λύση, καθώς έως και τον Αύγουστο, με το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more σε επιλεγμένες επιχειρήσεις, θα μπορέσουμε να καλύψουμε τις καλοκαιρινές μας ανάγκες και θα περάσουμε ακόμα καλύτερα απ' ότι περιμέναμε.

Προγραμματίστε τις διακοπές σας

  • Επιλέξτε το κατάλυμα της επιλογής σας από 3 έως και 27 Ιουλίου, στο Ekdromi.gr με κέρδος 20% με χρήση πιστωτικής και 10% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σε go4more πόντους.
  • Κερδίστε 15% σε go4more πόντους με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας με την ενοικίαση αυτοκινήτου από την AVIS από 21/6 έως και 31/7.
  • Οι αποδράσεις του Ιουλίου ξεκινούν από τα πρατήρια Shell! Από Παρασκευή έως και Κυριακή βάζοντας καύσιμα Shell κερδίζετε 5% με χρήση πιστωτικής και 3% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σε go4more πόντους. Τι περιμένετε λοιπόν, προγραμματίστε την επόμενη εξορμησή σας ξεκινώντας από τα πρατήρια Shell!

Απολαύστε τα ψώνια σας

Αγοράστε τα απαραίτητα παιχνίδια και όχι μόνο για τις διακοπές σας στα παιχνιδάδικα Μουστάκας από 20 Ιουνίου έως και 22 Ιουλίου και με κέρδος σε go4more πόντους 10% με χρήση πιστωτικής και 5% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.

  • Ανακαλύψτε τα ιδανικά γυαλιά για εσάς για να εντυπωσιάσετε για ακόμη μια φορά από τα καταστήματα οπτικών Mark Aalen και κερδίστε το 15% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους έως 31 Ιουλίου.
  • Η φρεσκάδα έρχεται από τη φύση για αυτό και στα καταστήματα Fresh Line θα βρείτε φυσικά, αυθεντικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς με κέρδος 15% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους έως 15 Ιουλίου.
  • Διαλέξτε αγαπημένα βιβλία για τις διακοπές σας στο eshop του Μορφωτικού  Iδρύματος Εθνικής Τραπέζης – ΜΙΕΤ από 1 έως και 15 Ιουλίου με κέρδος 20% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφθείτε το nbg.gr

v