Θρήνος στην Κρήτη: έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η μικρή Αλεξάνδρα

Θρήνος στην Κρήτη: έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η μικρή Αλεξάνδρα

Έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας απίστευτο πόνο και θλίψη η 11χρονη Αλεξάνδρα από το Ρέθυμνο, εγγονή του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Επισκοπής, Ανδρέα Παπαδάκη. Το 11χρονο κορίτσι έχει διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο και είχε μεταφερθεί στην Αμερική για επεμβάσεις.

Ο παππούς της σε ανάρτηση του τον περασμένο Φεβρουάριο αναζητώντας χρήματα για τη μετάβαση της 11χρονης εγγονής του στην Αμερική είχε ανέφερε:

«Η ζωή δεν είναι μόνο μπάλα, γκολ και βόλτες… Δεν είναι μόνο δάκρυα και χαρές για την αγαπημένη μας ομάδα. Είναι και αγωνία για την ίδια τη ζωή και τα ευτράπελά της. Σ’ αυτά τα ευτράπελα, δυστυχώς, η μοίρα παίζει ένα δύσκολο παιγνίδι στην εγγονή του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Επισκοπής, Ανδρέα Παπαδάκη, η οποία έχει διαγνωστεί με πρόβλημα στον εγκέφαλο. Ο ίδιος ο αντιπρόεδρός της ομάδας μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ ψάχνοντας ό,τι καλύτερο υπάρχει από ιατρική φροντίδα και κάλυψη. Με μικροποσά των 5, 10, 20 ή 50 ευρώ (φυσικά ευπρόσδεκτα και τα παραπάνω) ο δρόμος αυτός θα γίνει πιο βατός για την 11χρονη Αλεξάνδρα. Η Αλεξάνδρα είναι ένα παιδί όπου πρωταγωνιστούσε σε όλα τα αθλήματα του σχολείου της».Δυστυχώς όμως η μάχη ήταν άνιση και η Αλεξάνδρα δεν τα κατάφερε.

Ο παππούς της Ανδρέας Παπαδάκης στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «O Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου άγγελε μου… καλή αντάμωση κοριτσάκι μου».

Πηγή: apopsilive.gr

v