«Στην κολλητή μου που δεν βλέπω πια τόσο συχνά: η φιλία μας δεν θα χαλάσει ποτέ»

«Στην κολλητή μου που δεν βλέπω πια τόσο συχνά: η φιλία μας δεν θα χαλάσει ποτέ»

Μετά τα παιδιά η ζωή μας αλλάζει ριζικά. Ο χρόνος μας είναι τόσο περιορισμένος που δεν μας επιτρέπει να βλέπουμε τις φίλες μας όσο συχνά θα θέλαμε. Και ναι, ακόμα και την κολλητή μας! Γι' αυτό και το γράμμα αυτής της μαμάς μας συγκίνησε...

«Γλυκιά μου φίλη,

Νιώθω πως είμαι κακή φίλη. Δεν βρισκόμαστε πια τόσο συχνά... Είμαστε και οι δύο απορροφημένες στο μεγάλωμα των παιδιών μας και τα προγράμματά μας δεν συμπίπτουν σχεδόν ποτέ. Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, μένουμε και μακριά η μία από την άλλη.

Έχουν αλλάξει τόσα πολλά. Η ζωή μοιάζει να μας απομακρύνει όλο και περισσότερο. Αλλά η αγάπη μου για σένα δεν έχει αλλάξει. Γλυκιά μου φίλη, παρόλο που αυτή η εποχή μοιάζει πολύ διαφορετική από εκείνες που έχουν περάσει προ πολλού, η φιλία μας δεν έχει ξεθωριάσει.

Σε σκέφτομαι συχνά και εύχομαι πάντα το καλύτερο. Προσπαθώ να σου στέλνω ένα μήνυμα κάθε τόσο για να ξέρεις ότι θα είμαι πάντα εδώ για σένα, όπου κι αν μας πάει η ζωή.

Μου λείπουν εκείνες οι μέρες που περνούσαμε ώρες μιλώντας. Εκείνες τις μέρες που βλέπαμε η μία την άλλη όποτε θέλαμε. Αυτές οι μέρες που είναι  γεμάτες με τόσες πολλές αναμνήσεις. Αλλά δεν τις έχω ξεχάσει. Δεν έχω ξεχάσει εσένα.

Έπαιξες τόσο σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Ήσουν εκεί για μένα σε κάποιες δύσκολες στιγμές, και είμαι τόσο ευγνώμων γι' αυτό. Είμαι ευγνώμων που σε έχω στη ζωή μου και παρόλο που δεν βρισκόμαστε πια όπως παλιά, θέλω να ξέρεις ότι αν ποτέ σου με χρειαστείς, θα τρέξω στο πλευρό σου.

Είμαι ακόμα εδώ. Είσαι η κολλητή μου, η αδερφή μου. Ο άνθρωπός μου.»

Πηγή: herviewfromhome.com

v