Aχώριστες φιλενάδες γέννησαν την ίδια μέρα στο ίδιο νοσοκομείο!

Aχώριστες φιλενάδες γέννησαν την ίδια μέρα στο ίδιο νοσοκομείο!

Η Kelcey Harris και η De'Zhana Stallworth, δύο κολλητές φίλες από την Καλιφόρνια σύσφιξαν ακόμα περισσότερο την σχέση τους, όταν γέννησαν τα μωράκια τους την ίδια μέρα στο ίδιο νοσοκομείο καθαρά από τύχη!

Η Harris δήλωσε μάλιστα, στην εκπομπή «Good Morning America» ότι φίλοι τους είχαν πει ότι πίστευαν ότι οι δύο γυναίκες θα γεννούσαν την ίδια μέρα, αλλά εκείνη δεν το πίστευε.

«Μόλις ανακοινώσαμε στους φίλους μας ότι και οι δύο είμαστε έγκυες, όλοι μας έλεγαν ότι θα γεννήσουμε παρέα, αλλά καμιά μας δεν το πίστευες γιατί οι γιατροί μας είχαν δώσει διαφορετικές ημερομηνίες για τον τοκετό».

Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, η Harris είπε ότι τα νερά της έσπασαν στις 7:35 π.μ. Τηλεφώνησε γρήγορα στην καλύτερή της φίλη, η οποία είχε προγραμματίσει καισαρική τομή για εκείνη την ημέρα και την ενημέρωσε ότι θα γεννούσαν μαζί.

Oι δυο φίλες γνωρίζονται από την πέμπτη δημοτικού και είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους. Η εμπειρία της γέννησης των παιδιών τους ωστόσο, σύσφιξε ακόμα περισσότερο τη σχέση τους. Η φιλία τους είναι πολύ δυνατή και έχει αντέξει στον χρόνο και ελπίζουν το ίδιο να ισχύσει και για τα μικρά τους.

«Έχουν την ίδια μέρα γενέθλια όποτε θα τα γιορτάζουν μαζί κάθε χρόνο! Είμαι σίγουρη ότι τα κορίτσια μας θα γίνουν και αυτές καλύτερες φίλες.»

Πηγή: goodmorningamerica.com

v