Ζευγάρι υιοθέτησε 7 αδερφάκια από τις Φιλιππίνες για να μεγαλώσουν όλα μαζί

Ζευγάρι υιοθέτησε 7 αδερφάκια από τις Φιλιππίνες για να μεγαλώσουν όλα μαζί

Ένα ζευγάρι από την Αμερική χάρισε μια παντοτινή οικογένεια σε 7 αδερφάκια από τις Φιλιππίνες, τα οποία ήταν αναγκασμένα να ζουν χωριστά για περισσότερο από 2 χρόνια. 

Ο Chris και η Jessica Milam από την κομητεία Denton του Τέξας, υιοθέτησαν και τα 7 παιδιά, έτσι ώστε να μεγαλώσουν όλα μαζί. Τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών ζούσαν σε όλη την πολιτεία του Τέξας και δεν είχαν επαφές μεταξύ τους μέχρι πρόσφατα.

«Όταν διάβασα τον φάκελο της οικογένειας, ήξερα ότι ήθελα να γίνω μπαμπάς γι' αυτά τα παιδιά. Έχουμε ένα μεγάλο σπίτι με πολλούς χώρους για να το γεμίσουμε με πιτσιρίκια. Επιπλέον, είμαστε αυτοαπασχολούμενοι, οπότε μας είναι λίγο πιο εύκολο να τα φροντίσουμε», είπε ο Milam.

Το ζευγάρι υιοθέτησε επίσημα τα 7 αδέρφια στις 8 Ιουνίου και από τότε ζούνε όλοι μαζί ευτυχισμένοι. Ένα από τα παιδιά μάλιστα, δήλωσε «Έχουμε μια πραγματική οικογένεια που θα μας φροντίζει μέχρι να ενηλικιωθούμε και να μπορούμε να φροντίσουμε τους εαυτούς μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Στις Ηνωμένες Πολιτείες υπάρχουν σχεδόν μισό εκατομμύριο παιδιά στο σύστημα αναδοχής, τα περισσότερα από τα οποία έχουν ανάγκη από ένα ισχυρό, σταθερό οικογενειακό περιβάλλον.

Πηγή: thinkinghumanity.com

v