Μπαμπάς κάνει μπάνιο το μωρό του στον νεροχύτη, ενώ πλένει τα πιάτα!

Μπαμπάς κάνει μπάνιο το μωρό του στον νεροχύτη, ενώ πλένει τα πιάτα!

Το να ισορροπήσεις τις δουλειές του σπιτιού και τη φροντίδα του μωρού είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της γονεϊκότητα! Αυτός ο μπαμπάς, όμως, βρήκε έναν όχι και τόσο ενδεδειγμένο (αλλά σίγουρα πρωτότυπο) τρόπο να συνδυάσει τη λάντζα και το μπάνιο της κόρης του.

Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο Martín Espinoza, ένας χρήστης του TikTok που μοιράζεται συχνά οικογενειακά στιγμιότυπα. Στο τελευταίο του βίντεο, φαίνεται το μωρό του να κάθεται χαρούμενο μέσα στον γεμάτο με νερό νεροχύτη, ενώ ο Martín ξεπλένει τα πιάτα και βάζει στο στεγνωτήριο. 

«Όταν η μαμά δεν είναι σπίτι, αλλά είσαι ένας έμπειρος μπαμπάς» έγραψε στη λεζάντα και τα σχόλια πήραν φωτιά!

Αυτό που τράβηξε την προσοχή των χρηστών δεν ήταν τόσο το γεγονός ότι έκανε μπάνιο το μωρό στο νεροχύτη, αλλά ότι ο πατέρας χρησιμοποιούσε το ίδιο νερό για να ξέπλυνε τα βρώμικα πιάτα που έπλενε. Όπως καταλαβαίνεται, ήταν αρκετοί εκείνοι που τον κατέκριναν για το... ανθυγιεινό μπάνιο της κόρης του, αλλά άλλοι τόσοι βρήκαν τον τρόπο του ευφάνταστο και διασκεδαστικό. 

@martinespinoza24 Cuando no esta mama, pero eres un papa experimentado #papaluchon4x4 ♬ Holding out for a Hero (from "Footloose") - Bonnie Tyler

v