Μπορώ να καθυστερήσω τον κύκλο μου με αντισυλληπτικά;

Μπορώ να καθυστερήσω τον κύκλο μου με αντισυλληπτικά;

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας. Έχω σταθερό κύκλο 28-31 μέρες  και, εν όψει καλοκαιρινών διακοπών, θέλω να καθυστερήσω την περίοδο μου λίγες ημέρες. Ποια είναι η σωστή ημέρα του κύκλου που πρέπει να πάρω το duphaston; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Απάντηση:

Θα ήταν δυνατό να καθυστερήσετε αλλά χρειάζεται να πάρετε και οιστρογόνα μαζί με duphaston . Η καταλληλότερη ήμερα είναι η 21 μέρα του κύκλου.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του 

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v