Χανιά: άλογα άμαξας περιμένουν τον... επόμενο πελάτη εν μέσω καύσωνα!

Χανιά: άλογα άμαξας περιμένουν τον... επόμενο πελάτη εν μέσω καύσωνα!

Παρόλο που πριν από λίγες μέρες ένα άλογο άμαξας άφησε την τελευταία του πνοή στην Κέρκυρα, και παρόλο που εκδόθηκε εγκύκλιος που δεν επιτρέπει στους αμαξάδες να χρησιμοποιούν τα ζώα σε τέτοιες θερμοκρασίες, οι αμαξάδες στα Χανιά φαίνεται να μη βάζουν μυαλό. 

Σύμφωνα με καταγγελία της φιλοζωικής σελίδας των Χανίων «Η προστασία των ζώων», τα άλογα άμαξας περιμένουν τον επόμενο πελάτη κάτω από τον καυτό ήλιο και τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 40 βαθμούς Κελσίου. 

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Ώρα 15.00 ,η θερμοκρασία έχει αγγίξει τους 35 βαθμούς και τα άλογα υπομένουν βασανιστικά τον επόμενο πελάτη που θέλει να κάνει τη βόλτα του ! Ούτε οι διαμαρτυρίες του κόσμου, ούτε η εγκύκλιος για απαγόρευση κυκλοφορίας των αμαξών με τέτοιες θερμοκρασίες. Δε φαίνεται να πτοούν τους αμαξάδες!

Όλοι οι πολίτες μπορούν να γίνουν μάρτυρες και να καταγγείλουν με ένα τηλέφωνο, περιστατικά κακοποίησης κι εκμετάλλευσης των ζώων!».

Σε άλλη ανάρτηση, η σελίδα επισημαίνει πως μπορούμε όλοι να καταγγείλουμε με ένα τηλέφωνο, περιστατικά κακοποίησης και εκμετάλλευσής ζώων. Δυστυχώς, είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε μέχρι κάποια στιγμή οι αρχές αποφασίσουν να δράσουν.

Πηγή: mikropragmata.lifo.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v