Πώς μπορώ να καθυστερήσω την περίοδό μου;

Πώς μπορώ να καθυστερήσω την περίοδό μου;

Ερώτηση:
Πώς μπορώ να καθυστερήσω την περίοδό μου τον επόμενο μήνα; Μου ήρθε σήμερα και στις 19 του επόμενου μήνα πάω διακοπές και δεν θα ήθελα να έχω. Τι μπορώ να κάνω σας παρακαλώ;
Απάντηση:

Για να καθυστερήσει η περίοδος πρέπει να κάνετε χρήση αντισυλληπτικών χαπιών. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε ελεγχθεί πρώτα για θρομβοφιλία στο αίμα, αλλιώς είναι επικίνδυνα.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Μama365

 

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v