Πέθανε στα 56 της η θρυλική τραγουδίστρια Σινέντ Ο’ Κόνορ

Πέθανε στα 56 της η θρυλική τραγουδίστρια Σινέντ Ο’ Κόνορ

Παγκόσμια θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου της διάσημης τραγουδίστριας, Σινέντ Ο Κόνορ, η οποία σε ηλικία 56 ετών, σύμφωνα με την Daily Mail πέθανε χθες το βράδυ.

Η Κόνορ έγινε παγκόσμια γνωστή το 1990 με τη συγκλονιστική διασκευή της στο τραγούδι Nothing Compares 2 U του Prince. Η ζωή της ήταν ταραχώδης και αντιμετώπιζε πολλά ψυχολογικά προβλήματα.

Ο θάνατός της ήρθε 18 μήνες μετά την αυτοκτονία του γιου της. Η μουσικός, η οποία άλλαξε το όνομά της σε Shuhada' Sadaqat το 2018 όταν ασπάστηκε το Ισλάμ, είπε μετά τον θάνατο του γιου της ότι έσβησε «το φως της ζωής της».

Ο 17χρονος γιος της, Σέιν, έβαλε τέλος στην ζωή του, τον Ιανουάριο του 2022, όταν και το έσκασε από το νοσοκομείο ενώ παρακολουθούνταν μετά από απόπειρα αυτοκτονίας.

«Ο όμορφος γιος μου, ο Σέιν, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να βάλει τέλος στον επίγειο αγώνα του σήμερα και τώρα είναι με τον Θεό. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη και ας μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Το μωρό μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ, αναπαύσου».

Πολλοί από τον κύκλο της πιστεύουν ότι η 56χρονη δεν άντεξε τον χαμό του γιου της και έφυγε από τη ζωή, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα τα αίτια του θανάτου της.

Πηγή: dailymail.com

v