Μαμά έμεινε έγκυος στα 50 μετά από 10 χρόνια προσπαθειών και πολλές αποβολές

Μαμά έμεινε έγκυος στα 50 μετά από 10 χρόνια προσπαθειών και πολλές αποβολές

Η Emma Kenny, γνωστή ψυχολόγος στην Αμερική, προσπαθούσε πάνω από 10 χρόνια να μείνει έγκυος στο τρίτο της παιδί. Στο ταξίδι της αυτό μέτρησε πολλές αποβολές και ένιωσε πόνο και απογοήτευση.

Πριν 9 μήνες, όμως, κι ενώ η Emma πλησίαζε τα 50, έμεινε έγκυος και όλα πήγαν κατ' ευχή. Όλο αυτό το διάστημα κράτησε την εγκυμοσύνη της κρυφή φοβούμενη ακόμα μία αποβολή,  αλλά το θαύμα έγινε και πρόσφατα μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μια φωτογραφία όπου κρατάει τη νεογέννητη κόρη της αγκαλιά.  

Στη λεζάντα, έγραψε: «Περίμενα 10 χρόνια για να σε κρατήσω επιτέλους στην αγκαλιά μου. Με κάθε αποβολή, προσπαθούσα να μάθω να είμαι ευγνώμων και να αποδέχομαι αυτό που είχα. Προσπάθησα να μειώσω την επιθυμία μου να ξαναγίνω μητέρα, να βρω τη γαλήνη στην υπογονιμότητα αλλά μέσα μου ήξερα πως μια μέρα το όνειρό μου θα πραγματοποιηθεί». 

Μιλώντας για την κόρη της, είπε πως «η ομορφιά της κόβει την ανάσα» και πως είναι η καλύτερη παρέα που είχε ποτέ! Τόνισε, επίσης, πως από τη μία θρηνεί για τα χρόνια που έχασαν οι δυο τους, αλλά  από την άλλη ξέρει πως αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να είναι μαζί. 

Πηγή: mirror.com

v