8 διάσημες Ελληνίδες άφησαν γκρίζα τα μαλλιά τους και είναι πιο λαμπερές από ποτέ!

8 διάσημες Ελληνίδες άφησαν γκρίζα τα μαλλιά τους και είναι πιο λαμπερές από ποτέ!

Μετά τις Sarah Jessica Parker από το Sex and the city, την Andie MacDowell και τη Helen Mirren, 8 Ελληνίδες celebrities αποφάσισαν να αφήσουν τα γκρίζα τους μαλλιά στο φυσικό τους χρώμα και είναι πιο γοητευτικές από ποτέ! Τόσο, που εμπνέουν κι εμάς να τις μιμηθούμε και να ξεγνοιάσουμε μια για πάντα από βαφές και κομμωτήρια κάθε μήνα. 

Ρέα Τουτουνζή

Ήταν μία από τις πρώτες Ελληνίδες celebrities, που υιοθέτησε το à la garçonne κούρεμα, κάνοντάς το μέρος του signature look της κι αποδεικνύοντας ότι τα "αντρικά" κουρέματα μπορούν να δείχνουν εξαιρετικά σαγηνευτικά. Μέσα στα χρόνια, πειραματίστηκε επίσης αρκετά και με το χρώμα των μαλλιών της, επιλέγοντας από platinum blonde και μαύρες, μέχρι τιρκουάζ(!) αποχρώσεις. Σήμερα η Ρέα Τουτουνζή έχει αφήσει φυσικά τα γκρίζα μαλλιά της, ενώ έχει υιοθετήσει ένα ακόμα πιο κοντό pixie cut, που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Μελίνα Κανά

Η Μελίνα Κανά έχει κάνει εδώ και χρόνια τα γκρίζα μαλλιά το signature hair look της και η επιλογή της αυτή τη δικαιώνει σε κάθε της εμφάνιση. Καθώς τα γκρίζα μαλλιά μπορούν πολύ εύκολα να κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο θαμπό και κουρασμένο, σχεδόν πάντα ολοκληρώνει το μακιγιάζ της με έντονο κόκκινο κραγιόν.

Λουκία Παπαδάκη

Μέσα από τη νέα σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο», η Λουκία Παπαδάκη, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της στην Λάμψη, επέστρεψε στην επικαιρότητα, αποδεικνύοντας σε κάθε της εμφάνιση την κομψότητα των γκρίζων μαλλιών.

Ματθίλδη Μαγγίρα

Η Ματθίλδη Μαγγίρα απαρνήθηκε πρόσφατα τα χαρακτηριστικά καστανά μαλλιά της, προκειμένου να αφήσει τη φυσική ασημένια κουπ της να λάμψει.

Εβελίνα Παπούλια

Βαδίζοντας στο δρόμο που χάραξε η Sarah Jessica Parker, η Εβελίνα Παπούλια αποφάσισε να "αγκαλιάσει" τη φυσική διαδικασία γήρανσης των μαλλιών της, υιοθετώντας την τάση των herringbone highlights. Οι εν λόγω ανταύγειες αντί να καμουφλάρουν τις γκρίζες τρίχες, τις τονίζουν χρησιμοποιώντας ένα μοτίβο ψαροκόκαλου.

Άννα Βίσση

Την ίδια ακριβώς τάση υιοθέτησε και η Άννα Βίσση ενσωματώνοντας έτσι τις φυσικές γκρίζες ρίζες των μαλλιών της στο look της.

Δήμητρα Γαλάνη

Η Δήμητρα Γαλάνη ποτέ δεν αγαπούσε να βάφεται έντονα και να κάνει over the top εμφανίσεις. Τώρα στα 68 της χρόνια αποφάσισε να απαρνηθεί τα signature ξανθά μαλλιά της, αφήνοντάς τα γκρίζα, υιοθετώντας ένα ακόμα πιο natural look.

Τάνια Τσανακλίδου

Μία ακόμα ερμηνεύτρια που αποφάσισε να αφήσει τα γκρίζα μαλλιά της να λάμψουν είναι και η Τάνια Τσανακλίδου. Αντί να τα αφήσει τελείως φυσικά, ακολούθησε την τάση του grey-blending φωτίζοντας την κουπ της με ξανθές ανταύγειες.

Πηγή: missbloom.gr

v