Μωράκι ηρεμεί εκνευρισμένους επιβάτες που η πτήση τους είχε 3 ώρες καθυστέρηση

Μωράκι ηρεμεί εκνευρισμένους επιβάτες που η πτήση τους είχε 3 ώρες καθυστέρηση

Η Julianna, μια μικρή επιβάτισσα έκανε τη διαφορά στο αεροδρόμια του Σικάγο, κατάφερε να σκορπίσει λίγη χαρά στους συνεπιβάτες της έπειτα από μια μεγάλη καθυστέρηση στην πτήση τους.

Η Desiree Stearns, 33 ετών, λέει ότι εξεπλάγη όταν η 10 μηνών κόρη της όχι μόνο δεν ξεκίνησε την γκρίνια λόγω της 3ωρης καθυστέρησης που είχε η πτήση τους, αλλά χάρισε χαμόγελα και.... ψυχραιμία στους εκνευρισμένους συνεπιβάτες της. 

«Ξαφνικά, από το πουθενά, άρχισε να λέει "γεια" στους ανθρώπους που επιτέλους ανέβαιναν στο αεροπλάνο έπειτα από τη μεγάλη καθυστέρηση. Με α αυτή την κίνησή και το γλυκό της χαμόγελο, έκανε τους εκνευρισμένους επιβάτες να ηρεμούν και να γελούν», ανέφερε η Desiree.

«Δεν τραβούσα βίντεο από την αρχή, αλλά όταν είδα ότι δεν σταμάταγε να χαιρετάει έβγαλα το κινητό μου και την απαθανάτισα. Χαιρέτησε κυριολεκτικά όλους όσους περνούσαν από μπροστά μας, ενώ η πλειονότητα σταμάτησε να ανταποδώσει τον χαιρετισμό της με ένα χαμόγελο. Νομίζω πως συνολικά το αεροπλάνο είχε 300 επιβάτες».

Η περήφανη μαμά δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok και, μέχρι σήμερα, έχει προβληθεί περισσότερες από 4 εκατομμύρια φορές και δεχτεί πάνω από 840.000 likes.

@beyoutiful_balayage She loves people & was such a trooper on our delayed 3 hour flight! Welcoming everyone on board #fyp #babiesoftiktok #babytok #flying #baby #memories ♬ original sound - Desiree Stearns

Πηγή: today.com

v