Τα καλύτερα παιδικά smartwatches της αγοράς: Δες γιατί!

Τα καλύτερα παιδικά smartwatches της αγοράς: Δες γιατί!

Μία από τις πιο συνηθισμένες εικόνες σ’ ένα σπίτι με μικρά παιδιά είναι να τα βλέπεις να χρησιμοποιούν άψογα τα smartphones και τα tablets των γονιών τους. Ξέρουν πώς να βρουν βίντεο, φωτογραφίες να κάνουν βιντεοκλήση και γενικά να τα χειριστούν όπως θα έκανε και ένας ενήλικας. Με την τεχνολογία να βρίσκεται στο DNA τους από τα… γεννοφάσκια τους, έχουν περάσει στη χρήση ενός ακόμη προϊόντος τεχνολογίας. Μιλάμε για τα smartwatches. Ποιός λέει άλλωστε, ότι μπορούν να φορεθούν μόνο από ενήλικες;

Από την καταγραφή και τη μέτρηση των βημάτων έως την πληθώρα διαδραστικών παιχνιδιών που προσφέρουν, τα παιδικά smartwatches αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή εξερεύνησης του κόσμου της τεχνολογίας αλλά και πηγή ψυχαγωγίας. Πάμε λοιπόν να δούμε 5 παιδικά smartwatches που ξεχωρίζουν.

Smartwatch Spiderman

With a great smartwatch… comes great responsibility! Ένας από τους πιο αγαπημένους και δημοφιλείς σούπερ ήρωες εδώ και πολλές δεκαετίες μικρών και μεγάλων είναι ο Spiderman. Το smartwatch αυτό λοιπόν, αποτελεί ύμνο στον άνθρωπο αράχνη. Η εμφάνισή του κερδίζει αμέσως αρκετούς πόντους καθώς πέρα από τα χαρακτηριστικά χρώματα του spiderman, διαθέτει λεπτομέρειες της φιγούρας του και το λογότυπό του. Ας περάσουμε όμως στις smart λειτουργίες του. Διαθέτει κάμερα ώστε να μπορούν τα παιδιά να τραβήξουν τις δικές τους φωτογραφίες και βίντεο. Έχει πληθώρα διαδραστικών παιχνιδιών που ένα παιδί θα λατρέψει αμέσως και θα το κρατήσουν απασχολημένο όση ώρα χρειάζεσαι να μαγειρέψεις ή να κάνεις άλλες δουλειές στο σπίτι.

Έρχεται επίσης με ενσωματωμένο ξυπνητήρι και φυσικά ρολόι. Επίσης, διαθέτει ηχογράφηση ώστε να πειραματιστεί ένα παιδί με το διάβασμά του ή απλώς να κρατάει ηχητικές σημειώσεις. Τέλος, διαθέτει αριθμομηχανή αλλά και αρκετές ταπετσαρίες οθόνης ώστε να διαλέξει κάθε παιδί την αγαπημένη του. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό κάτι που το καθιστά ανθεκτικό στις διάφορες… κακουχίες που μπορεί να συναντήσει σ’ ένα παιδικό δωμάτιο ενώ φοράει επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Σημ.: Ναι έχεις δίκιο. Παραποιήσαμε λιγουλάκι τη γνωστή φράση του θείου Μπεν ώστε να ταιριάξει στις ανάγκες αυτού του άρθρου. Παραδεχόμαστε την ενοχή μας.

Smartwatch Frozen I

Let it…gooooo! Μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων των τελευταίων ετών είναι το Frozen ή στα ελληνικά Ψυχρά κι ανάποδα. Πρόκειται, όπως σίγουρα θα γνωρίζεις, για ένα οσκαρικό παιδικό μιούζικαλ πραγματικά υπερπαραγωγή. Στο smartwatch αυτό, τα παιδιά θα γνωρίσουν διάφορες τεχνολογίες με τη βοήθεια της Άννας και της Έλσα. Στο λουράκι του πέρα από τις δύο αγαπημένες πριγκίπισσες θα βρεις και τον γκαφατζή χιονάνθρωπο Όλαφ. Καθώς μιλάμε για smartwatch, προφανώς και θα βρεις λειτουργία ρολογιού ενώ υπάρχουν και αρκετές ταπετσαρίες ώστε να επιλέξει κάθε παιδί την αγαπημένη του.

Έρχεται με ενσωματωμένη κάμερα για φωτογραφίες και βίντεο,, αρκετά διαδραστικά παιχνίδια, ηχογράφηση φωνής, μετρητή βημάτων και αριθμομηχανή για εύκολες μαθηματικές πράξεις. Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Smartwatch Barbie

Καλωσόρισες στον ψηφιακό κόσμο της Barbie! Πιο.. ροζ δεν γίνεται! Με την αγαπημένη κούκλα να έχει σχεδόν ξαναγεννηθεί χάρη στην ταινία Barbie με πρωταγωνιστές την Margot Robbie και τον Ryan Gosling, το smartwatch αυτό είναι πιο hot από ποτέ! Πέρα όμως από ένα trendy αξεσουάρ αποτελεί και ένα έξυπνο gadget τεχνολογίας. Έχει πανέμορφες ταπετσαρίες οθόνης με διάφορες στιγμές και ήρωες από τον ροζ κόσμο της Barbie για να διαλέξει το παιδί αυτήν που του αρέσει περισσότερο. Σε αυτό το smartwatch θα βρεις κάμερα για να τραβάς φωτογραφίες και βίντεο, αριθμομηχανή για να μην κουβαλάς παντού το κομπιουτεράκι, ξυπνητήρι για να μην αργήσεις στο σχολείο ποτέ, ηχογράφηση αλλά και μετρητή βημάτων και αρκετά παιχνίδια.

Smartwatch Avengers

Avengers assemble! Η πιο δυνατή ομάδα υπερηρώων στο Marvel Universe έρχεται στο έξυπνο ρολόι σου! Ο Άιρον Μαν, ο Χαλκ, ο Κάπτεν Αμέρικα, ο Θορ, η Νατάσα και ο Μπλακ Πάνθερ ενώνουν τις δυνάμεις του σε αυτό το σούπερ smartwatch! Θα βρεις πέντε δυνατές ταπετσαρίες ταπετσαρίες για ψηφιακό ρολόι αλλά και πέντε για αναλογικό. Διαθέτει ενσωματωμένα παιχνίδια, λειτουργία ηχογράφησης, ξυπνητήρι και χρονόμετρο, κάμερα και βιντεοκάμερα, μετρητή βημάτων και αριθμομηχανή! Μην αγχώνεσαι. Φοράει επαναφορτιζόμενη μπαταρία ώστε να μην ψάχνεις στη μέση του πουθενά για μπαταρίες. Συνδέεται με USB και έχει οθόνη αφής και ηχείο.

Smartband Minecraft

Και περνάμε σε μια πιο οικονομική επιλογή. Μιλάμε για ένα smartband και όχι για smartwatch. Αποτελεί το τέλειο δώρο για κάθε παιδάκι που λατρεύει το Mine Craft καθώς είναι ντυμένο στο σύνολό του με το παιχνίδι. Σε αυτό το smartband δεν θα βρεις το σύνολο των λειτουργιών που αναφέραμε παραπάνω. Θα βρεις όμως οθόνη LED, βηματομετρητή και ρολόι. Διαθέτει επίσης μετρητή για την απόσταση αλλά και μετρητή για… θερμίδες! Χάρη στο λουράκι σιλικόνης του προσαρμόζεται εύκολα στα χεράκια των παιδιών ενώ διαθέτει και επαναφορτιζόμενη μπαταρία!

v