6 φανταστικά (και οικονομικά!) δώρα για το έφηβο βαφτιστήρι σας

6 φανταστικά (και οικονομικά!) δώρα για το έφηβο βαφτιστήρι σας

Το να βρεις το ιδανικό δώρο για ένα εφηβάκι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Θέλει πολλή σκέψη και πολύ ψάξιμο για να καταλήξεις σε κάτι που θα του αρέσει και θα το κάνει χαρούμενο. Μην ανησυχείτε όμως! Για όλες εσάς τις νονές και τους νονούς που θέλετε το καλύτερο για το βαφτιστήρι σας, έχουμε συγκεντρώσει αυτές τις φανταστικές ιδέες!

Για έφηβες

Καθρέφτης για makeup

Όλα τα κορίτσια θα ασχοληθούν κάποια στιγμή με την τέχνη του μακιγιάζ! Βοηθήστε την βαφτιστήρα σας σε αυτό το ταξίδι, χαρίζοντάς της έναν ειδικό καθρέφτη με LED φωτισμό. Κοστίζει μόνο 19 ευρώ και θα το βρείτε εδώ.

Aδιάβροχο ηχείο bluetooth

Είναι αλήθεια ότι τα κορίτσια -ειδικά οι έφηβες- περνάνε περισσότερη ώρα στο μπάνιο. Ένα υπέροχο δώρο, λοιπόν, είναι ένα αδιάβροχο ηχείο bluetooth. Η βαφτιστήρα σας θα ενθουσιαστεί καθώς θα μπορεί να απολαύσει την αγαπημένη της μουσική, ενώ κάνει μπάνιο. Αυτό το υπέροχο gadget κοστίζει 20 ευρώ και θα το βρείτε εδώ.

Σετ περιποίησης σώματος

Δεν υπάρχει γυναίκα στη γη τα προϊόντα ομορφιάς. Το ίδιο ισχύει και για την έφηβη βαφτιστήρα σας! Χαρίστε της, λοιπόν, ένα σετ περιποίησης σώματος (shower gel, body butter, body lotion) σε φανταστικές μυρωδιές. Κοστίζει μόνο 11 ευρώ και θα το βρείτε εδώ.

Για έφηβους

Ρολόι- activity tracker

Τα ρολόγια - activity trackers, είναι μια καλή και έξυπνη επιλογή για ένα αγόρι που βρίσκεται στην εφηβεία. Μοιάζουν περισσότερο με βραχιολάκια και το σχέδιό τους είναι ιδιαίτερο κομψό. Καταγράφουν κάθε κίνηση του χρήστη (παλμούς, βήματα, ποιότητα ύπνου) και τον παρακινούν να υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Mπορείτε να βρείτε και με 26 ευρώ εδώ.

Ασύρματα ακουστικά

 

Δεν υπάρχει έφηβος που δεν θα εκτιμήσει το συγκεκριμένο δώρο! Ασύρματα ακουστικά για να ακούει την αγαπημένη του μουσική όπου κι αν πηγαίνει. Το συγκεκριμένο μοντέλο κοστίζει 15 ευρώ και θα το βρείτε εδώ.

Επιτραπέζιο

Δύο αντίπαλοι αρχικατάσκοποι γνωρίζουν την κρυφή ταυτότητα 25 πρακτόρων. Οι συμπαίκτες τους γνωρίζουν τους πράκτορες μόνο από το κωδικό τους όνομα και... το παιχνίδι ξεκινά! Ένα διαφορετικό και άκρως διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι για έφηβους άνω των 14 ετών, το οποίο θα χαρίσει απίθανες στιγμές στο βαφτιστήρι σας  με τους φίλους του και, γιατί όχι, με εσάς. Θα το βρείτε εδώ και κοστίζει 20 ευρώ.

v