Είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί μου; 7 σημάδια που θα σου λύσουν την απορία

Είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί μου; 7 σημάδια που θα σου λύσουν την απορία

Σε κάθε μακροχρόνια σχέση έρχεται η στιγμή που ο ενθουσιασμός εξανεμίζεται και η ρουτίνα εισβάλλει στη σχέση με αποτέλεσμα να χάνεται η μαγεία και το πάθος. Κι όμως, δεν είναι τόσο σπάνιο δύο άνθρωποι να παραμένουν ερωτευμένοι, κόντρα στην μουντή και κουραστική τους καθημερινότητα και ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είναι μαζί.

Αν νιώθεις ακόμα ερωτευμένη με το έτερον ήμισυ και θέλεις να διαπιστώσεις κατά πόσο αυτό είναι αμοιβαίο, αυτά τα σημάδια θα σου λύσουν κάθε απορία.

Σε ακούει όταν του μιλάς: θυμάται αυτά που λες και σε ακούει με πραγματικό ενδιαφέρον όταν του περιγράφεις κάτι που συνέβη μέσα στη μέρα σου. Ένας άντρας που είναι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα του φροντίζει να είναι παρών ψυχή τε και σώματι, όταν εκείνη του ανοίγει την καρδιά της.

Σε φροντίζει και κάνει τη ζωή σου καλύτερη: είτε αυτό σημαίνει να σε σκεπάσει με μια κουβέρτα όταν κρυώνεις, είτε να φορτίσει το κινητό σου ακόμα και όταν δεν του το ζητάς, είτε να πλύνει τα πιάτα επειδή είσαι πολύ κουρασμένη.

Σου κάνει μικρά και απρόσμενα δωράκια: όταν είναι έξω με τους φίλους του ή ταξιδεύει και εντοπίζει σε μια βιτρίνα κάτι που πιστεύει ότι χρειάζεσαι, το αγοράζει χωρίς δεύτερη σκέψη. Είσαι πάντα στο μυαλό του και θέλει να στο δείχνει με κάθε τρόπο.

Σε στηρίζει ουσιαστικά σε ό,τι κι αν κάνεις: θα σε συγχαρεί ειλικρινά για τα επιτεύγματά σου και θα προσφέρει συμβουλές όταν τις χρειάζεσαι, δείχνοντας ότι εκτιμά τις προσπάθειές σου και θέλει να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου.

Σου κρατάει το χέρι όταν περπατάτε: αν το χέρι του ψάχνει το δικό σου κάθε φορά που είστε έξω, είτε οι δυο σας είτε με φίλους, τότε να είσαι σίγουρη ότι η καρδιά του χτυπάει ακόμα δυνατά για σένα.

Του λείπεις όταν πρέπει να μείνετε χώρια: αν για κάποιο λόγο χρειαστεί να μείνετε χώρια για κάποιες μέρες, του λείπεις και φροντίζει να στο δείχνει μέσα από μηνύματα και τηλέφωνα. 

Συνεχίζει να παλεύει για τη σχέση σας: όσο άσχημα κι αν είναι τα πράγματα, δεν έχει σκεφτεί ποτέ να σας εγκαταλείψει. Βρίσκει τρόπους να κάνει τη σχέση να λειτουργήσει και δεν σκέφτεται να χωρίσει για πράγματα που μπορούν να διορθωθούν. Έχει την ταπεινότητα και το θάρρος να παραδέχεται όταν κάνει λάθος.

v