Φωτιά στη Φυλή: oι αγωνιώδεις στιγμές ενός εγγονού να σώσει τη γιαγιά του

Φωτιά στη Φυλή: oι αγωνιώδεις στιγμές ενός εγγονού να σώσει τη γιαγιά του

Δραματικές στιγμές έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα, της οποίας το σπίτι τυλίχτηκε στις φλόγες στην περιοχή της Φυλής. Η 71χρονη σώθηκε χάρη στην άμεση παρέμβαση του εγγονού της που έσπευσε να την απεγκλωβίσει.

Τις αγωνιώδεις στιγμές που πέρασε για να σώσει τη γιαγιά του περιέγραψε στο Mega ο νεαρός Ανδρέας που έδωσε μάχη με τη φωτιά στη Φυλή.

«Εγώ εργαζόμουν τη στιγμή που συνέβη το κακό, έφυγα από τη δουλειά μου και ως επιχειρηματίας διασώστης πήρα τον εξοπλισμό μου και το μόνο που σκέφτηκα ήταν να τρέξω να τη σώσω… Έφτασα πρώτος αλλά ευτυχώς πρόλαβε το κλιμάκιο του Δήμου και πήρε τη γυναίκα γιατί εγώ πήρα και το οξυγόνο που ήθελα να της παρέχω. Ευτυχώς τη φυγαδεύσανε και ήρθε έπειτα το Πυροσβεστικό Σώμα» είπε.

Επίσης, τόνισε ότι κάτι τέτοιες στιγμές πρέπει να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας και να έχουμε αλληλεγγύη μεταξύ μας: «Κάποιες φορές πρέπει να βοηθάμε τους ανθρώπους μας που είναι μόνοι τους, όχι μόνο τους συγγενείς μας, και τους γείτονες, όλους, ως άνθρωποι και να βοηθάμε και την Πυροσβεστική και τον Δήμο».

Το σπίτι της γιαγιάς του κάηκε ολοσχερώς και οι κόποι μιας ζωής έγιναν στάχτη...

Πηγή: pentapostagma.gr

v