Γαρμπή: «η μητρότητα είναι τίτλος τιμής και ο σημαντικότερος ρόλος της ζωή μου»

Γαρμπή: «η μητρότητα είναι τίτλος τιμής και ο σημαντικότερος ρόλος της ζωή μου»

H αγαπημένη τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό «ΙnStyle» και μίλησε μεταξύ άλλων για την μητρότητακαι την ισορροπία που έπρεπε να φέρει ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική της ζωή, όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος της, ο Δημήτρης.

«Η μητρότητα είναι τίτλος τιμής και ο σημαντικότερος ρόλος στη ζωή μου. Είναι δύσκολο σήμερα για μια γυναίκα να είναι και μητέρα και καριερίστα. Είμαι τυχερή, γιατί ξέρω πως είμαι μια από τις λίγες τραγουδίστριες που συνδυάζουν μια πολύ ικανοποιητική επαγγελματική κι ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.

Μέσα στα 35 χρόνια που κάνω καριέρα, κατάφερα να διαφυλάξω την ψυχική μου υγεία για το παιδί μου και παράλληλα έδωσα στη δουλειά μου το καλύτερο που μπορούσα», δήλωσε.

Αναφορικά με τον γιο της, ο οποίος ακολουθεί τα βήματα των γονιών του στον τομέα της μουσικής είπα: «Τον Δημήτρη τον έχω από πέρσι μαζί μου στις καλοκαιρινές μου συναυλίες. Βέβαια συγκινούμαι που μοιράζομαι μαζί του την ίδια πίστα και τον καμαρώνω, γιατί εμφάνιση σε εμφάνιση έχει τρομερή εξέλιξη και κάθε φορά κερδίζει όλο και μεγαλύτερη μερίδα από το κοινό που έρχεται να μας δει. Είναι ένας καλλιτέχνης με τρομερό ταλέντο και με αυτό κατάφερε και πέρασε τις "Συμπληγάδες" ή κατά κόσμον Διονύση Σχοινά. Η συμβουλή του πατέρα του είναι "ό,τι κάνεις να το κάνεις τέλεια". Η δική μου είναι "να είσαι ο εαυτός σου και θα σε λατρέψουν"», πρόσθεσε κλείνοντας.

Πηγή: protothema.gr

v