«Τα παιδιά μου δεν μου χρωστάνε τίποτα για τις θυσίες μου»

«Τα παιδιά μου δεν μου χρωστάνε τίποτα για τις θυσίες μου»

Τα παιδιά μου δεν μου χρωστάνε τίποτα για τις θυσίες μου. Ήταν όλες δική μου επιλογή και δεν μετανιώνω για καμία από αυτές.

Ήθελα να τους δώσω το σώμα μου για να θηλάζουν, να ξεκουράζονται και να παρηγορούνται. Ήταν επιλογή μου να τους δώσω όλο τον χρόνο και την ενέργειά μου. Πάντα τα έβαζα πρώτα επειδή αυτό επέλεξα να κάνω. 

Όταν έκλαιγαν τις νύχτες, δεν τα παρηγορούσα με το ζόρι, ούτε με πίεσε κανείς να στερηθώ τον ύπνο μου για να τα κρατάω αγκαλιά. Ήταν δική μου επιθυμία να βάλω στην άκρη κάποια από τα όνειρά μου γιατί το μεγαλύτερο όνειρό μου ήταν να είμαι μαμά. 

Γιατί ως γονιός, θέλω να είμαι δίπλα τους και να τα στηρίζω. Να ξέρουν ότι δεν είναι ποτέ μόνα και να τους δείξω με πράξεις ότι τα αγαπώ χωρίς όρια. Η μεγαλύτερή μου λαχτάρα είναι να δω τα παιδιά μου ευτυχισμένα, να ανοίγουν τα φτερά τους με αυτοπεποίθηση και καλοσύνη και θα έκανα ό,τι χρειαστεί για να το πετύχω. 

Τα παιδιά μου δεν μου ζήτησαν ποτέ τίποτα από αυτά. Ήταν όλα δική μου επιλογή και, αν γύρναγα τον χρόνο πίσω, θα ξαναέκανα τα ίδια. 

Ελεύθερη μετάφραση από LIVING Full

v