17χρονος έσωσε το 3χρονο ξαδερφάκι του από βέβαιο πνιγμό σε πισίνα!

17χρονος έσωσε το 3χρονο ξαδερφάκι του από βέβαιο πνιγμό σε πισίνα!

Όταν μια οικογένεια χαλάρωνε στην πισίνα του σπιτιού τους, δεν περίμενε ότι θα ζούσαν έναν εφιάλτη με θύμα το 3χρονο παιδί τους. Το νηπιάκι ξέφυγε της προσοχής των γονιών του, αλλά και των υπόλοιπων συγγενών και έπεσε στην πισίνα. Για καλή του τύχη, ο 17χρονος ξάδερφός του το πήρε χαμπάρι και αμέσως βούτηξε για να τον σώσει.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 17χρονος ήρωας βούτηξε και τράβηξε το 3χρονο ξαδερφάκι του από τον πάτο της πισίνας. Το παιδί είχε χάσει τις αισθήσεις του και είχε μελανιάσει.

Η οικογένεια κάλεσε αμέσως το 100 και ο Popa Garcia, ο οποίος πέρασε δύο χρόνια στο λύκειο δουλεύοντας ως νεαρός δόκιμος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Miami-Dade, παρείχε τις πρώτες βοήθειες στο ξαδερφάκι του.

«Επειδή ήταν ο μικρός μου ξάδερφος, φοβόμουν για τη ζωή του, αλλά ήξερα ότι αν δεν ήμουν ήρεμος και δεν άφηνα τα συναισθήματα να με κυριεύσουν, δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό που έκανα», δήλωσε αργότερα σε συνέντευξή του ο 17χρονος.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο, ο μικρός Luca ανέπνεε ξανά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Joe DiMaggio σε κρίσιμη κατάσταση. Ωστόσο, μετά από μόλις τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο, ο Luca ανάρρωσε αρκετά ώστε να πάει σπίτι του.

Ας είναι καλά ο ξαδερφός του που τον είδε!

Πηγή: local10.com

v