Θρίλερ στις Σέρρες: 18χρονη αγνοείται εδώ και 4 μέρες!

Θρίλερ στις Σέρρες: 18χρονη αγνοείται εδώ και 4 μέρες!

Συναγερμός έχει σημάνει στις Σέρρες εδώ και 4 ημέρες για την εξαφάνιση της 18χρονης Πετρούλας Παλάζη από τα Χρυσοχώραφα. Το κορίτσι, σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας του, βγήκε στον κήπο του σπιτιού τους να μιλήσει στο τηλέφωνο και έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν.

 

Η μητέρα της Πετρούλας, δήλωσε στο τοπικό μέσο «Επιλογές», πως όλη η οικογένεια βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ανησυχεί για την 18χρονη. Έκανε επίσης, έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους.

Απευθύνθηκε μάλιστα και στην κόρη της, λέγοντα ότι θα σεβαστούν κάθε επιθυμία της αρκεί να γυρίσει κοντά τους.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, τα ίχνη της κόρης της χάθηκαν στις 2 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης. «Ημασταν στο σπίτι και μου είπε: “Θα πάω στην αυλή για να μιλήσω στο κινητό”. Της είπα να δει πώς είναι η γιαγιά της που μένει από κάτω. Πράγματι, πήγε εκεί, όμως μετέπειτα εξαφανίστηκε και αντιλήφθηκα ότι έλειπε λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα».

Απ' ότι έγινε γνωστό κάμερες ασφαλεία κατέγραψαν την 18χρονη να μπαίνει σε ταξί μαζί με έναν νεαρό, το οποίο κατευθύνθηκε στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς, ο ταξιτζής δεν κατάφερε να δώσει σημαντικά στοιχεία για την ταυτότητα του άνδρα, αλλά είπε στους αστυνομικούς ότι είναι μεταξύ 30-35 ετών και ότι έχει μούσι.

Οπως εξήγησε η μητέρα της Πετρούλας, η οικογένειά της ήρθε στην Ελλάδα από τη Γερμανία, προκειμένου η 18χρονη να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις και να γίνει αστυνομικός. Περιέγραψε την κόρη της ως ένα ντροπαλό κορίτσι που δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα, ούτε είχε μοιραστεί με την οικογένειά της κάτι που να την απασχολεί το τελευταίο διάστημα.

Το «Missing Αlert» που εκδόθηκε από το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει πως η αγνοούμενη κοπέλα έχει ύψος 1,72 μ., βάρος 68 κιλά, μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της φορούσε άσπρη κοντομάνικη μπλούζα, γκρι σορτσάκι, μαύρες παντόφλες και μαύρο τσαντάκι μέσης.

Πηγή: espressonews.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v