Βγαίνουμε κερδισμένοι και τη φετινή σχολική χρονιά με το πρόγραμμα go4more!

Βγαίνουμε κερδισμένοι και τη φετινή σχολική χρονιά με το πρόγραμμα go4more!

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της επιστροφής στις σχολικές αίθουσες για τα μικρότερα μέλη της οικογένειας αλλά και στη δουλειά για τα …λίγο… μεγαλύτερα, μετά τη μεγάλη ανάσα των καλοκαιρινών διακοπών.

Ξεκούραστοι, με γεμάτες μπαταρίες, καθαρό μυαλό κι αισιόδοξη διάθεση λοιπόν, αναζητούμε όλα εκείνα τα απαραίτητα είδη που θα μας βοηθήσουν στην μαθητική, φοιτητική και εργασιακή καθημερινότητα που ξεκινάει. Παράλληλα όμως αναζητούμε και έξυπνες αγορές που θα ομορφύνουν και θα ανανεώσουν το χώρο του σπιτιού στον οποίο θα περνάμε πλέον και πάλι ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας.

Και επειδή νέες αγορές σημαίνουν αναπόφευκτα μια σημαντική επιβάρυνση για τον οικογενειακό μας προϋπολογισμό, η Εθνική Τράπεζα με το πρόγραμμα go4more έρχεται μας ενισχύσει σημαντικά, κάνοντας τις αγορές μας ακόμα πιο αποδοτικές!

Ας δούμε πως:

Ό,τι χρειαζόμαστε για το σχολείο ή το σπίτι μπορούμε τώρα να το αποκτήσουμε, πληρώνοντας σε επιλεγμένες επιχειρήσεις με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας από 25/8 έως και 16/9 εξασφαλίζοντας κέρδος 10% επί της αξίας των αγορών μας με χρήση πιστωτικής και 5% με χρήση χρεωστικής κάρτας σε πόντους go4more, για αγορές από 30 ευρώ και άνω. Έτσι:  

  • Αγοράζουμε τα σχολικά μας είδη στα παιχνιδάδικα Μουστάκας και στο moustakastoys.gr 
  • Κάνουμε τις αγορές μας στα καταστήματα Hondos Center καθώς και στο eshop hondoscenter.com 
  • Ανανεώνουμε σπίτι και γραφείο με αγορές στα καταστήματα ΙΚΕΑ, καθώς και στο ΙΚΕΑ eshop.

Πώς κερδίζουμε από τις αγορές μας:

Η διαδικασία είναι απλή. Εάν έχουμε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και δεν είμαστε εγγεγραμμένοι  στο πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών go4more, κάνουμε την εγγραφή μας εδώ και κερδίζουμε πλέον πόντους σε κάθε μας αγορά. Τους πόντους αυτούς μπορούμε να τους εξαργυρώσουμε σε ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων, που καλύπτουν κάθε μας ανάγκη, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου. Μπορούμε να βρούμε όλες τις συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα go4more επιχειρήσεις ταξινομημένες ανά κατηγορία δραστηριοποίησης, εδώ.

Back to School αλλά και ...Back to Work, με αγορές πιο αποδοτικές με τη βοήθεια της Εθνικής Τράπεζας!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούμε να επισκεφθούμε το nbg.gr

v