4χρονα διδυμάκια αποκοιμήθηκαν σε μπαούλο και πέθαναν από ασφυξία!

4χρονα διδυμάκια αποκοιμήθηκαν σε μπαούλο και πέθαναν από ασφυξία!

Τραγικό θάνατο από ασφυξία βρήκαν δύο 4χρονες δίδυμες στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν αποκοιμήθηκαν αγκαλιασμένες σε ένα μεγάλο ξύλινο μπαούλο όπου οι γονείς τους αποθήκευαν τα παιχνίδια τους.

Παρόλο που οι γονείς τους τα είχαν βάλει για ύπνο, οι μικρές ξύπνησαν και μπήκαν στο μπαούλο ενδεχομένως για να παίξουν. Το καπάκι έκλεισε, με αποτέλεσμα να τελειώσει το οξυγόνο. 

Το επόμενο πρωί οι γονείς έψαχναν τις κόρες τους, αλλά δεν τις έβρισκαν πουθενά. Ένα από τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, ο Axton, ήταν αυτός που βρήκε τις δύο αδερφούλες αγκαλιασμένες μέσα στο μπαούλο. Στην αρχή δεν συνειδητοποίσε ότι τα κορίτσια ήταν νεκρά και είπε στη μητέρα του «Μαμά εδώ είναι...Κοιμήθηκαν στο μπαούλο».

Όταν όμως η γυναίκα αντίκρισε τα δίδυμα, κατάλαβε τι είχε συμβεί και ότι ήταν ήδη πολύ αργά για να σωθούν οι ζωές των παιδιών της. Οι προσπάθειες των αστυνομικών που έφτασαν λίγη ώρα αργότερα στο σημείο να επαναφέρουν στη ζωή τα δύο αδέλφια απέβησαν άκαρπες. 

«Αυτό που συνέβη δεν βγάζει νόημα και δεν θα το χωρέσει ποτέ το μυαλό μου» γράφει η τραγική μητέρα στην ανάρτησή της, συμπληρώνοντας ότι η ίδια, ο σύζυγός της και τα άλλα δύο παιδιά τους αισθάνονται τυχεροί που είχαν έστω και για λίγο στη ζωή τους τα δύο δίδυμα, τα οποία σκόρπιζαν παντού αγάπη και χαρά.

Πηγή: honey.nine.com.au

v