3χρονη γλίστρησε από μπαλκόνι του 6ου και σφηνώθηκε με το κεφάλι στα κάγκελα!

3χρονη γλίστρησε από μπαλκόνι του 6ου και σφηνώθηκε με το κεφάλι στα κάγκελα!

Κόβει την ανάσα το βίντεο που δείχνει ένα κοριτσάκι να κρέμεται στον αέρα από το παράθυρο ενός διαμερίσματος στον 6ο όροφο πολυκατοικίας, ενώ βρισκόταν μόνο του στο σπίτι.

Το κοριτσάκι, ηλικίας 3 ετών σύμφωνα με το Τhe Thaiger, φαίνεται να κρέμεται από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην πόλη Chongqing. Το κεφάλι της ήταν κολλημένο ανάμεσα στα κάγκελα  και ούρλιαζε φοβισμένη, ενώ το σώμα της κρέμονταν καθώς κρατούσε τις σιδερένιες ράβδους, περιμένοντας βοήθεια.

Καθώς η βροχή έπεφτε δυνατά, καθιστώντας τον τοίχο ολισθηρό και επικίνδυνο, ένας 60χρονος άνδρας, ο Chen, ανέβηκε με θάρρος στο κτίριο για να σώσει το τρομοκρατημένο κοριτσάκι. 

Όταν άκουσε τα κλάματά της o Chen, ο οποίος βρισκόταν στον κάτω όροφο, προσπάθησε να σκαρφαλώσει με γυμνά χέρια για να σώσει το εξαντλημένο παιδί, παρά τη δυνατή βροχή που έκανε τον τοίχο να γλιστράει και να δυσκολευτεί να σκαρφαλώσει.

Εν τω μεταξύ, καθώς περίμεναν βοήθεια, πολλοί γείτονες άπλωσαν γρήγορα αδιάβροχο πανί για να δημιουργήσουν ένα προσωρινό δίχτυ ασφαλείας, προετοιμασμένο για μια απροσδόκητη πτώση.

Περίπου πέντε λεπτά αργότερα, ένας ακόμα άνδρας ονόματι Zhou εμφανίστηκε από ένα γειτονικό μπαλκόνι. Ενώ κρατιόταν από τη σιδερένια ράγα με το ένα χέρι, κράτησε γρήγορα το κοριτσάκι για να της διευκολύνει την αναπνοή, ανέφερε η Daily Mail.

«Δεν ανησυχούσα για τον εαυτό μου. Εκείνη τη στιγμή, το παιδί κρεμόταν εντελώς έξω από το παράθυρο και ήθελα απλώς να το σώσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν σκέφτηκα πάρα πολύ. Οι άνθρωποι από κάτω βρήκαν μια σκάλα, οπότε ανέβηκα επάνω. Εκείνη την ώρα, το παιδί ήταν πολύ ταραγμένο, έκλαιγε και φώναζε για τη μητέρα του. Την παρηγορήσαμε και μόλις ηρέμησε, σκαρφάλωσα ξανά στο γειτονικό παράθυρο και την κατέβασα με ασφάλεια» είπε ο 60χρονος Chen.

Οι γονείς φέρονται να είχαν βγει για ψώνια, αφήνοντας το παιδί μόνο του στο σπίτι.

Πηγή: thethaiger.com

v