Τραγουδίστρια θηλάζει την κόρη της στη σκήνη, ενώ παίζει μουσική και τραγουδάει!

Τραγουδίστρια θηλάζει την κόρη της στη σκήνη, ενώ παίζει μουσική και τραγουδάει!

Η 34χρονη Heather Christine, τραγουδίστρια, Dj και προσφάτως μαμά, βρήκε τον ιδανικό τρόπο να συνδυάσει όλες της τις ιδιότητες και να εμπνεύσει εκατομμύρια γυναίκες στο διαδίκτυο.

Η Heather Christie είχε γίνει viral στα social media μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο στο Instagram στο οποίο βρίσκεται σε ένα φεστιβάλ όπου παίζει μουσική και τραγουδάει. Το ξεχωριστό σε αυτή την παρουσία είναι πως, ενώ δουλεύει, κρατάει αγκαλιά την 10 μηνών κόρη της και τη θηλάζει, χωρίς κανένα ταμπού και κανένα δισταγμό.

«Θηλάζω στη σκηνή επειδή είναι η ώρα του ύπνου της και ο μόνος τρόπος για να κοιμηθεί είναι ο θηλασμός», δήλωσε η Christie. «Το να με υποδέχονται όλοι με τόση θέρμη με συγκινεί – είναι τόσο δύσκολο να είσαι γυναίκα στη μουσική βιομηχανία, πόσο μάλλον μητέρα» δήλωσε η Christie σε πρόσφατη συνέντευξή της στη New York Post και συνέχισε «προσπαθώ απλώς να ακολουθήσω την καριέρα μου, να κάνω αυτό που αγαπώ».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Heather Christie (@heatherchristie.love)Κι αν σε κάτι θέλει να πιστεύει η 34χρονη νέα μαμά αυτό είναι πως, η προσέγγισή της θα μπορούσε να αποτελέσει ευκαιρία για ένα νέο κύμα αποδοχής όσον αφορά τη μητρότητα και τα διάφορα στιλ ανατροφής.

«Είσαι αρκετή. Αυτό αρκεί. Αυτό ήταν το μήνυμα που άκουσα να ηχεί δυνατά και καθαρά καθώς στεκόμουν με το μωρό μου να θηλάζει στη σκηνή κατά τη διάρκεια του τελευταίου τραγουδιού του σετ μας, "Into This Body", στο Unison Festival » είχε γράψει στη λεζάντα του βίντεο της. 

Η Christie έχει πάει την κόρη της σε περισσότερες από 70 συναυλίες και βέβαια δεν είναι η μοναδική γυναίκα που συνδυάζει καριέρα και μητρότητα.

Πηγή: bovary.gr

v