Μ. Μενούνος για τη παρένθετη που τη βοήθησε να γίνει μαμά: «θα της είμαι για πάντα ευγνώμων»

Μ. Μενούνος για τη παρένθετη που τη βοήθησε να γίνει μαμά: «θα της είμαι για πάντα ευγνώμων»

Η Eλληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος πλέει σε πελάγη ευτυχίας τους τελευταίους δύο μήνες, καθώς έχει στην αγκαλιά της την πανέμορφη κορούλα της, την Αθηνά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Today δήλωσε ότι απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο τον ρόλο της μητρότητας και τόνισε ότι θα νιώθει πάντα τεράστια ευγνωμοσύνη απέναντι στη γυναίκα που τη βοήθησε να γίνει μητέρα, κυοφορώντας το παιδί της.

«Ήξερα ότι επέλεξα μια παρένθετη μητέρα με υψηλές αξίες και ηθική που ήθελε να κάνει μια υπέροχη δουλειά. Μου είπε "Θα κάνω ό,τι θα έκανες εσύ αν ήσουν έγκυος". Οπότε της πρότεινα να τρώει οργανικά τρόφιμα, να μείνει μακριά από τη ζάχαρη επειδή ο διαβήτης υπάρχει στην οικογένειά μου και να αποφύγει τον καφέ.

Της είπα ότι αν όμως έχεις κάποια λιγούρα, είσαι άνθρωπος κάν' το. Σε εμπιστεύομαι. Και εκείνη έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο μωρό και θα είμαι για πάντα ευγνώμων για αυτή τη θυσία»  

Όσον αφορά την ελληνική κοινότητα, στην οποία μεγαλώνει την κόρη της, η Μαρία Μενούνος το θεωρεί άκρως σημαντικό για την ανατροφή της λέγοντας «Το να φέρω την κόρη μου μέσα στην ελληνική κοινότητα θα είναι κάτι πραγματικά πολύ σημαντικό, να τις δώσω αυτές τις δυνατές ρίζες, να πηγαίνει εκκλησία και να της δώσω να καταλάβει πως είναι καλό να είσαι μέλος μιας κοινότητας»

Πηγή: thetoc.gr

v