Ο Παναγιώτης Ραφαήλ πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο και είναι πανευτυχής! 

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο και είναι πανευτυχής!

H περιπέτεια υγείας του Παναγιώτη Ραφαήλ που είχε χρειαστεί να ταξιδέψει μέχρι την Αμερική λόγω της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας πριν από μερικά χρόνια, είχε συγκινήσει όλο το πανελλήνιο. 

Σήμερα, ο μικρός μας ήρωας πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο και είναι έτοιμος να ανοίξει τα φετρά του και να γνωρίσει νέους κόσμους!

Οι γονείς του, με ανάρτησή τους στη σελίδα«», ευχαριστούν όλο τον κόσμο που στήριξε τον γιο τους στην πιο δύσκολη στιγμή του, καθώς και το δημοτικό σχολείο που τον υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες. 

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Η σχολική χρονιά ξεκίνησε με ενθουσιασμό και πολλή όρεξη! Είμαστε πολύ συγκινημένοι που φτάσαμε ως εδώ χάρη στην αγάπη σας και την πίστη σας στο παιδί μας!! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας καθώς και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ευβοίας για τη βοήθεια και τη στήριξη τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στη Σχολική Επιτροπή Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκιδέων, η οποία εργάστηκε με ζήλο και διαμόρφωσε καταλλήλως το χώρο ώστε να μπορεί να φοιτήσει ο γιος μας μαζί με τους συμμαθητές του! Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

Υ.Γ. Στη φωτογραφία ο Παναγιώτης λέει τα νέα του στη δασκάλα του, κα Μαρία Φωτιά!».

v