Έχω 20 μέρες καθυστέρηση με αρνητικό τεστ εγκυμοσύνης. Να ανησυχήσω;

Έχω 20 μέρες καθυστέρηση με αρνητικό τεστ εγκυμοσύνης. Να ανησυχήσω;

Ερώτηση:
Καλησπέρα! Έχω σταθερό κύκλο αλλά αυτό τον μήνα έχω καθυστέρηση 20 μέρες, με αρνητικό τεστ εγκυμοσύνης. Εδώ και 10 μέρες έχω πρήξιμο στην κοιλιά και στο στήθος και λίγα πονάκια χαμηλά, αλλά από περίοδο τίποτα. Να ανησυχήσω;
Απάντηση:

Εφόσον έχετε κάνει τεστ κυήσεως και είναι αρνητικό δεν βλέπω λόγο να ανησυχείτε. Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες πρέπει να κάνετε ορμονικές εξετάσεις και υπερηχογράφημα.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v