Με εμβρυομεταφορά 2 ωαρίων και χοριακή 25, έχω ελπίδες να μείνω έγκυος;

Με εμβρυομεταφορά 2 ωαρίων και χοριακή 25, έχω ελπίδες να μείνω έγκυος;

Ερώτηση:
Καλησπέρα! 31/7 έκανα εμβρυομεταφορα 2 ωάρια, το ένα καλής ποιότητας και το άλλο μέτριας (3ης μέρας). Σήμερα, 11/8, έκανα την χοριακή μου και βγήκε 25 μονάδες. Έχω ελπίδες;
Απάντηση:

Εφόσον η χοριακή είναι θετική υπάρχουνε βεβαίως ελπίδες να αναπτυχθεί η εγκυμοσύνη. Ένας  επανέλεγχος θα γίνει σε 72 h από την πρώτη χοριακή και η τιμή θα πρέπει να διπλασιαστεί για να πηγαίνουν όλα καλά. Εύχομαι καλή επιτυχία!

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v