Δημητροπούλου για την υιοθετημένη κόρη της: «ένιωθα ότι είναι το παιδί μου πριν την αγκαλιάσω»

Δημητροπούλου για την υιοθετημένη κόρη της: «ένιωθα ότι είναι το παιδί μου πριν την αγκαλιάσω»

Η δημοφιλής ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day και μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον γάμο της, ο οποίος έγινε πριν από δύο εβδομάδες, καθώς και για τη λατρεμένη της κόρη που υιοθέτησε από την Σιέρα Λεόνε.

«Παντρευτήκαμε με θρησκευτικό γάμο και κάναμε τη βάφτιση της μικρούλας και αυτό ήθελα να είναι το κεντρικό event. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ να το γιορτάσουμε με αγαπημένους ανθρώπους. Επειδή πιστεύω θέλαμε πολύ να έχουμε και την θρησκευτική ευλογία. Οπότε τα συνδυάσαμε.

Δεν είχα σχεδόν καθόλου άγχος. Όλα πήγαν καλά. Είχα αγωνία για την κόρη μου, να είναι ήρεμη, να μην ταλαιπωρηθεί, να το χαρεί, δεν είχα προβλέψει όμως τον παράγοντα “ρύζι” κι αυτό την στρέσαρε πολύ. Μέχρι εκείνη την ώρα πήγαιναν όλα τέλεια, μέρες πριν μου έλεγε, “να βαπτιστείς εσύ και να παντρευτώ εγώ τον μπαμπά”. Δεν κοιμηθήκαμε χώρια το περασμένο βράδυ, δεν είχε δει το νυφικό. Ούτε του πάτησα το πόδι. Περάσαμε πολύ ωραία», αποκάλυψε η Ευγενία Δημητροπούλου για τον γάμο της με τον σύζυγό της.

Όσον αφορά για την υιοθεσία της 3χρονης πλέον κόρης της, είπε όλο καμάρι: ««Είναι μια δύσκολη διαδικασία, αλλά αξίζει κάθε τη στιγμή. Ήταν μια κοινή μας επιθυμία, ένα όνειρό μας. Χαιρόμαστε πολύ που τα καταφέραμε. Το είχαμε βάλει στόχο από την αρχή. Έτυχε να συναντηθούμε δύο άνθρωποι που είχαμε αυτό ως κοινό όνειρο και τα καταφέραμε. Είναι μια διαδικασία, την οποία εγώ θεωρώ εγκυμοσύνη. Είναι πολύμηνη, έρχεσαι, επανέρχεσαι, το συζητάς. Γίνεται ένα matching, σου προτείνουν ένα παιδί. Είναι ένα θεϊκό ταίριασμα. Ένα πλάσμα γίνεται το παιδί σου και πραγματικά νιώθεις ότι είναι το παιδί σου. Από την πρώτη φωτογραφία είχα νιώσει έτσι. Πριν καν την αγκαλιάσω και τη μυρίσω, ένιωθα ότι είναι το παιδί μου. Την είδαμε πρώτη φορά σε φωτογραφία όταν ήταν 11 μηνών»

Πηγή: tlife.gr 

v