Βολιώτη: θα ξαναέμπαινα στη διαδικασία της υιοθεσίας - η κόρη μου ζητάει αδερφάκι

Βολιώτη: θα ξαναέμπαινα στη διαδικασία της υιοθεσίας - η κόρη μου ζητάει αδερφάκι

Η αγαπητή ηθοποιός Βίκυ Βολιώτη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε στην 7χρονη κορούλα της, την οποία υιοθέτησε από την Αιθιοπία, αλλά και το ενδεχόμενο να ξαναμπεί σε αυτή τη διαδικασία για να έχει η μικρή Άννα ένα αδερφάκι.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής συνάντησε την ηθοποιό στο Θέατρο «Άνεσις», όπου συζητήσανε για την παράσταση «Μια ιστορία αγάπης» στην οποία πρωταγωνιστεί  μαζί με την Ευδοκία Ρουμελιώτη. Εκεί μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υιοθεσία της κόρης της αλλά και στα συναισθήματα που νιώθει στο μονοπάτι της μητρότητας.

Η κυρία Ρουμελιώτη ανέφερε πως από τη στιγμή που γίνεται κάποιος γονιός παλεύει με τις τύψεις του για το χρόνο που αφιερώνει στο παιδί και τη δουλειά του, ενώ πρόσθεσε ότι θα ήθελε να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην κόρη της.

«Νιώθω άσχημα που δεν μπορώ να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στην κόρη μου. Είναι ο μόνος άνθρωπος, που αισθάνομαι ότι θα ήθελα κι άλλο χρόνο, αλλά δεν έχω. Από τη στιγμή που γίνεσαι γονιός παλεύεις με τις τύψεις σου σε σχέση με το παιδί και τον χρόνο που αφιερώνεις. Νομίζω ότι είναι μια ατέλειωτη μάχη με την ενοχή», δήλωσε.

Μιλώντας για τη διαδικασία της υιοθεσίας εξομολογήθηκε ότι δεν ήταν καθόλου εύκολη και είπε ότι όταν είδε την κόρη της για πρώτη φορά σκέφτηκε ότι αυτό είναι το παιδί της.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο μιας δεύτερης υιοθεσίας είπε: «Υπάρχουν σκέψεις αλλά πολύ γενικά ακόμη. Η Άννα ζητάει συνεχώς αδερφάκι» και πρόσθεσε ότι παρά τις δυσκολίες θα ξαναέμπαινε στη διαδικασία να υιοθετήσει ένα παιδί.

Πηγή: newsone.gr

v