Μόνη μαμά υιοθέτησε αδελφούλες που γεννήθηκαν εθισμένες στα ναρκωτικά

Μόνη μαμά υιοθέτησε αδελφούλες που γεννήθηκαν εθισμένες στα ναρκωτικά

Όλα ξεκίνησαν το το 2017 όταν η Kathleen και ο σύντροφός της αποφάσισαν αν υιοθετήσουν ένα παιδί και ξεκίνησαν τις απαραίτητες διαδικασίες. Το 2020, εμφανίστηκε για πρώτη φορά η πιθανότητα υιοθεσίας αλλά το ζευγάρι είχε ήδη χωρίσει και η νεαρή γυναίκα έκανε πίσω.

Παρόλα που φοβήθηκε να αναλάβει ένα μωρό μόνη της, θυμάται πως θρήνησε το μωράκι που αρνήθηκε. Έτσι, όταν τον Ιανουάριο του 2020 έμαθε ότι επιλέχθηκε ως υποψήφια θετή μαμά από μια γυναίκα που ήθελε να δώσει την κόρη που θα γεννούσε για υιοθεσία, δέχτηκε αμέσως. 

Λίγους μήνες αργότερα, ήταν και επίσημα μητέρα της μικρής Rosy η οποία γεννήθηκε εξαρτημένη από ουσίες, γι' αυτό εισήχθη στο νοσοκομείο, με ένα σχέδιο αντιμετώπισης των συμπτωμάτων στέρησής της. 

«Όταν η μικρούλα βγήκε από το νοσοκομείο, ξεκίνησε το πραγματικό ταξίδι μας», θυμάται χαμογελώντας η Kathleen. Δεν ήταν εύκολο να μεγαλώνει ένα παιδί μόνη της, και ειδικά την μικρή Rosy Που χρειαζόταν συχνά ιατρική φροντίδα, αλλά με την επιμονή της τα κατάφερε. 

Σε ηλικία περίπου πέντε μηνών, άρχισε να βλέπει κάποιες σημαντικές βελτιώσεις στην κόρη της. Άρχισε να μπουσουλάει, να βγάζει τις πρώτες κραυγούλες, να τρώει στερεές τροφές και να κοινωνικοποιείται όπως τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της. 

Δεν είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που Kathleen άρχισε να βρίσκει τα πατήματά της με την κόρη της όταν έλαβε ένα ακόμα τηλεφώνημα από τη βιολογική μαμά της Rosy. Ήταν ξανά έγκυος και της ζητούσε ν υιοθετήσει και το δεύτερο παιδί της. 

Η Kathleen δέχτηκε αμέσως και σύντομα βρέθηκε να μεγαλώνει δύο υπέροχες αδερφούλες. Αν και είναι μόνο 24 ετών, τα πάει θαυμάσια και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για τα κορίτσια της. Με τη βοήθεια των συγγενών και των φίλων της, τα δύο κοριτσάκια έχουν βρει μια πραγματική οικογένεια που τους προφέρει όλη της την αγάπη. 

Στο μεταξύ, η Kathleen παντρεύτηκε τον καλύτερό της φίλο και έφτιαξαν μια υπέροχη και αγαπημένη οικογένεια. «Το έργο της Kathleen είναι δύσκολο αλλά δεν την έχω ξαναδεί πιο αφοσιωμένη σε κάτι», λέει το οικογενειακό της περιβάλλον. «Είναι φανταστική μαμά και οι κόρες της είναι πολύ χαρούμενες». 

Πηγή: lovewhatmatters.com

v