Π. Μουζουράκης: «ήμουν μπροστά στον τοκετό του μωρού μου - απέραντος σεβασμός στις γυναίκες που έχουν γεννήσει»

Π. Μουζουράκης: «ήμουν μπροστά στον τοκετό του μωρού μου - απέραντος σεβασμός στις γυναίκες που έχουν γεννήσει»

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Πάνος Μουζουράκης την Πέμπτη 14/9, καθώς η σύζυγός του Μαριλού Κόζαρη έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε κανονικά στο θέατρο Άλσος για τις ανάγκες της παράστασης “Τι φάση πάλι ρε”. Εκεί τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και ο δημοσιογράφος Σαράντης Μαριεττής και εκείνος, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη χαρά του, αποκάλυψε ότι ήταν παρών στον τοκετό.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ… Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια. Θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση.

Αυτό που σκέφτηκα είναι, αν άραγε τα παιδιά που γεννιούνται με πρόκληση και καισαρική, έχουν τον σωστό οροσκόπο; Μαγνητοσκόπησα τη γέννα… Θα τη δείτε στο Netflix. Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά. Νιώθω χαρά… Οικογένεια, ανήκω… Δε το έχω συνειδητοποιήσει, εμείς οι άντρες τα συνειδητοποιούμε πιο αργά, και οι περίεργοι ακόμα πιο αργά…Έχουμε σκεφτεί το όνομα» είπε ο Πάνος Μουζουράκης.

Πηγή: reader.gr

v